Zuzana Ťapáková bola odvolaná z funkcie riaditeľky marketingu a komunikácie STVR, nahradí ju Andrea Pivarčiová

Zuzana Ťapáková bola odvolaná z funkcie riaditeľky marketingu a komunikácie STVR, nahradí ju Andrea Pivarčiová

4.7.2024 (SITA.sk) – Z funkcie riaditeľky Sekcie marketingu a komunikácie verejnoprávnej Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR) bola odvolaná Zuzana Ťapáková. Ako informovala vedúca Odboru komunikácie Zuzana Vicelová, Ťapáková bola odvolaná k 2. júlu 2024. Riadením sekcie je poverená Andrea Pivarčiová, poveril ju Igor Slanina, ktorý dočasne vedie STVR.

Uvedomujem si, že do Slovenskej televízie a rozhlasu prichádzam v zložitej situácii. Igora Slaninu považujem za mimoriadne kvalitného manažéra, s ktorým som vo verejnoprávnom médiu už pracovala, preto som sa rozhodla jeho ponuku prijať,“ uviedla Pivarčiová.

Doplnila, že verí, že vďaka proaktívnej komunikácii sa im podarí vybudovať u diváctva a poslucháčstva pozitívne vnímanie STVR.

Verejnoprávny telerozhlas v posledných dňoch opustil aj moderátor a bývalý šéf televízneho spravodajstva Miro Frindt. K 2. júlu tiež STVR ukončila dohodou interný pracovný pomer s Jánom Žgravčákom, ktorý v nej pôsobil vo funkcii šéfa Sekcie športu.

Viac k témam: Moderátor, Zákon o Slovenskej televízii a rozhlase
Zdroj: SITA.sk – Zuzana Ťapáková bola odvolaná z funkcie riaditeľky marketingu a komunikácie STVR, nahradí ju Andrea Pivarčiová © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko