Putin údajne stráca kontrolu nad situáciou a už nedokáže ochrániť ani hranice vlastnej krajiny

Putin údajne stráca kontrolu nad situáciou a už nedokáže ochrániť ani hranice vlastnej krajiny

22.3.2024 (SITA.sk) – Protiputinovskí bojovníci z Légie Sloboda Ruska, Ruského dobrovoľníckeho zboru a Sibírskeho práporu tvrdia, že ruský vodca Vladimir Putin „každým dňom viac a viac stráca kontrolu nad situáciou a už nedokáže ochrániť ani hranice vlastnej krajiny“.

Uviedli to v spoločnom vyhlásení na Telegrame. Tieto dobrovoľnícke formácie tvrdia, že v priebehu niekoľkých dní oslobodili od Putinovho režimu dve dediny.

Armáda prišla o veľa techniky

„Putinova armáda prišla o obrovské množstvo techniky a viac ako tisíc svojich vojakov, ktorých v panike hodili, aby ich zabili pod našimi zbraňami. V dôsledku toho nám celá Putinova armáda nebola schopná odolať ani v kritickom momente jeho moci – v dňoch prezidentských volieb,“ uviedli bojovníci.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Tí tvrdia, že občania Belgorodskej a Kurskej oblasti pod bombami Putinových lietadiel a delostreleckou paľbou nechodili do volebných miestností.

Boj proti Putinovej diktatúre

„Nikto so zdravým rozumom potom nebude môcť tvrdiť, že Putin bol zvolený legálne.“ Vyzvali zároveň ďalších Rusov, aby sa k nim pridali a spoločne bojovali proti Putinovej diktatúre.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine v marci 2024 (fotografie)

„Len so zbraňami v ruke, keď budeme spolu, definitívne zvíťazíme a vytvoríme nové Rusko – silnú, mierumilovnú a rešpektovanú krajinu, za ktorú sa občania nebudú hanbiť. Náš boj pokračuje! Budú nové víťazstvá! Čoskoro pôjdeme do ďalších miest,“ skonštatovali protikremeľskí bojovníci.

Viac k témam: Belgorodská oblasť, Kurská oblasť, Légia sloboda Ruska, Ruská armáda, ruské územie, rusko-ukrajinský konflikt, Ruský prezident, Sibírsky prápor
Zdroj: SITA.sk – Putin údajne stráca kontrolu nad situáciou a už nedokáže ochrániť ani hranice vlastnej krajiny © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Svet