Šéf Hlasu verí, že Andrej Danko si uvedomí, kto je slabým článkom koalície

Šéf Hlasu verí, že Andrej Danko si uvedomí, kto je slabým článkom koalície

22.9.2024 (SITA.sk) – Predseda koaličnej strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok verí, že si líder SNS Andrej Danko uvedomí, kto je slabým článkom súčasnej vládnej koalície. Ako totiž napísal na sociálnej sieti, koalícia je taká silná, ako je jej najslabší článok.

Zároveň Šutaj Eštok vyjadril nádej, že sa Danko v budúcnosti v diskusných reláciách vyhne „svojim mylným domnienkam a podrývaniu stability celej koalície“. Voči nedeľňajším výrokom Danka sa ohradili ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková aj minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš.

Obaja ministri za Hlas-SD označili tvrdenia predsedu SNS na ich adresu za klamstvá. Danko vyčítal situáciu Dolinkovej ohľadom pripravovanej novej štátnej nemocnice a Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Erika Tomáša zase pobúril vyhlásením ohľadom príčiny zníženia rodičovského dôchodku.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Minister práce sociálnych vecí a rodiny SR, Minister zdravotníctva SR, Predseda Slovenskej národnej strany (SNS), Predseda strany Hlas-SD
Zdroj: SITA.sk – Šéf Hlasu verí, že Andrej Danko si uvedomí, kto je slabým článkom koalície © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko