André Rieu sa vráti na Slovensko so svojou ohromnou show aj v roku 2025

André Rieu sa vráti na Slovensko so svojou ohromnou show aj v roku 2025

4.10.2024 (SITA.sk) – Pre veľký úspech odohrá André Rieu veľkolepý koncert na Slovensku aj v roku 2025. ‚Kráľ valčíkov‘, ako je tento obľúbený umelec často prezývaný, sľubuje mimoriadny koncertný zážitok, ktorý si môžete vychutnať 21. novembra 2025 v Bratislave v Tipos Aréne.

Rieu uchvátil publikum po celom svete a je známy svojou schopnosťou spojiť nádherné melódie so živou atmosférou, vďaka čomu je každé jeho vystúpenie oslavou života a hudby. Sprevádzať ho bude jeho vlastný 60-členný orchester Johanna Straussa aj ďalší medzinárodní sólisti, ktorí v novembri 2025 oslnia slovenské publikum. Užite si noc hudby, smiechu a radosti – skutočnú oslavu života prostredníctvom sily hudby!

Rieu sa o svojom návrate na Slovensko vyjadril s veľkou radosťou: „Som absolútne nadšený, že sa vraciam do Bratislavy! Vrúcnosť a vášeň slovenského publika ma neprestáva prekvapovať. Nemôžem sa dočkať, až sa o svoju novú show podelím so svojimi fanúšikmi. Spravme si spoločné, nezabudnuteľné spomienky!“

Johann Strauss orchestra pod taktovkou André Rieu prenesie divákov do sveta hudby a tanca. Divákov čaká nádherný večer v spoločnosti nadčasových klasík z opery, muzikálov a operiet, ako aj nádherných filmových partitúr, populárnych melódií a samozrejme romantických valčíkov. Tieto predstavenia sú známe aj pre svoj humor, honosné kostýmy, ohromujúce scénické návrhy a fascinujúce osvetlenie. Každý koncert predstavuje špeciálne kúzlo, ktoré človek musí zažiť, aby ho skutočne ocenil. V roku 2024 boli všetky koncerty úplne vypredané.

Zažite výnimočné čaro André Rieu a príďte sa presvedčiť, prečo patria jeho koncerty k najnavštevovanejším na svete!

ANDRÉ RIEU
21. NOVEMBER 2025/TIPOS ARÉNA/BRATISLAVA
Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a na www.andrerieu.com

Informačný servis

Viac k témam: Koncert, PR
Zdroj: SITA.sk – André Rieu sa vráti na Slovensko so svojou ohromnou show aj v roku 2025 © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko