4ka oslavuje: GIGA dát na mesiac a neobmedzený filmový maratón v 4KA TV až do pondelka ako darček

4ka oslavuje: GIGA dát na mesiac a neobmedzený filmový maratón v 4KA TV až do pondelka ako darček

4.10.2024 (SITA.sk) – Slovenský telekomunikačný operátor 4ka už 9. rokov prináša na Slovensko kvalitné telekomunikačné služby za výhodné ceny. Aj tento rok chce operátor pri príležitosti svojich narodenín potešiť všetkých svojich zákazníkov mobilných služieb ako aj služieb pevného internetu s telkou. Dnes už má 4ka viac ako 700 tisíc zákazníkov mobilných a fixných služieb a k svojim dnešným 9. narodeninám, pre nich všetkých, pripravila darček, v podobe služieb zadarmo.

GIGA dát na mesiac zadarmo ako darček

4ka myslí na všetkých svojich zákazníkov. Tí, ktorí využívajú mobilné služby 4ka si nájdu darček priamo v mobilnej aplikácii Moja 4ka. Stačí ak si aplikáciu aktualizujú vo svojom smartfóne na najnovšiu verziu a od 4.10. – 7.10.2024 sa prihlásia do aplikácie svojimi prihlasovacími údajmi, kde si v časti Moje služby aktivujú dátový balík GIGA na 30 dní úplne zadarmo ako darček od 4ky.

Kompletná ponuka programov v 4KA TV na víkend

Pre zákazníkov využívajúcich 4KA TV samostatne alebo v balíku s internetom, má operátor tiež dobrú správu. Každý zákazník, ktorý má 4KA TV, bude mať od 4.10. – 7.10.2024 automaticky kompletnú programovú štruktúru s viac ako 120 TV kanálmi zadarmo. Stačí si 4KA TV zapnúť na svojej Smart TV, na počítači, v mobile alebo na tablete.

„4ka nemá chybu, ponúka kvalitné mobilné aj fixné služby pre státisíce zákazníkov, ktorých dnes chceme za ich podporu odmeniť. Preto sme pre každého jedného nášho zákazníka pripravili darček, ako poďakovanie za vernosť, ktorú nám za tie roky preukázali. Veríme, že darčeky v podobe GIGA dát na mesiac zadarmo, či plnej ponuky TV kanálov v našej digitálnej 4ka TV na celý víkend, našich zákazníkov potešia,“ hovorí Ján Mrva, riaditeľ predaja pre rezidenčných zákazníkov 4ka.

Informačný servis

Viac k témam: 4ka, PR
Zdroj: SITA.sk – 4ka oslavuje: GIGA dát na mesiac a neobmedzený filmový maratón v 4KA TV až do pondelka ako darček © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko