Viac ako 1 000 miest na celom svete – vrátane dvoch českých miest – chce do roku 2030 takmer úplne zakázať mäso, mlieko a osobné autá

Viac ako 1 000 miest na celom svete – vrátane dvoch českých miest – chce do roku 2030 takmer úplne zakázať mäso, mlieko a osobné autá

Slovákov môžem hneď na úvod ubezpečiť, že v ich krajine žiadna taká šialená mestská rada neexistuje. Česká republika ho má. A to jedno veľké mesto v Čechách a jedno malé mesto na Morave, presnejšie na Vysočine.

Každopádne v oboch mestách si agilní občania zvolili zastupiteľstvo, ktoré plne podporuje Agendu 2030 a plne sa k nej hlási. A robia tak ešte razantnejšie ako kdekoľvek inde.

Než prezradím, o ktoré mestá ide, nechám vás chvíľu hádať.

Toto je jednoducho Agenda 2030, veľký reset v akcii. A deje sa to priamo pred našimi očami a v prípade niektorých z vás sa to deje vo vašich domovoch. Obe tieto mestá budú určite 15-minútovými mestami a projekt inteligentného mesta bude aj tu samozrejmosťou.

Viac ako 1 000 miest spojilo svoje sily, aby splnili ciele Svetového ekonomického fóra. Ich spojenectvo sa nazýva „C40 Cities Climate Leadership Group“.

Ktoré mestá v našej krajine k nim teda patria?

V prípade toho českého je to Praha. V prípade aktivistickej Prahy, ktorá bola medzi mestá Agendy 2030 zaradená ešte počas vlády Pirátov, sa takémuto rozhodnutiu nikto nečuduje.

Skôr by bolo čudné, keby Praha zaradená nebola.

Moravské mesto však bolo prekvapením aj pre mňa. Netušil som, že Vysočina je takým zanieteným podporovateľom globalistickej agendy WEF – Veľkého resetu.

Mesto, ktoré sa rozhodlo pridať k prevažne veľkým mestám z celého sveta, je Nové Město na Morave. Prečo sa miestne zastupiteľstvo rozhodlo pre tento krok, vedia naozaj len voliči, ktorí zastupiteľstvo zvolili.

Mapu miest, ktoré sa pripojili k programu Agenda 2030, nájdete tu. Nájdete tu mestá z celého sveta, pričom veľmi aktívne sú Nemecko a Francúzsko.

zdroj

0Shares
Zaujímavosti