Nová CENA! Aktuálna ponuka relaxačných, ozdravných i liečebných pobytov v Bardejovských kúpeľoch

Nová CENA! Aktuálna ponuka relaxačných, ozdravných i liečebných pobytov v Bardejovských kúpeľoch

,,Bardejovské Kúpele aj napriek obmedzeniam môžu pri tomto režime covid au poskytovať svoje služby klientom zdravotných poisťovní i samoplatcom. Procedúry sú zachované v plnej kvalite a účinky kúpeľnej liečby sú rovnaké ako v bežnom režime. Jeseň je najobľúbenejším ročným obdobím na pobyt v kúpeľoch a dúfame, že si trend sľubnej návštevnosti zachováme i pri určitých obmedzeniach. Prevádzka bez väčších obmedzení, s voľným vstupom pre verejnosť do wellness, trvala iba 2 mesiace. Ale práve počas týchto dvoch letných mesiacov – v júli a auguste sme mali plno a návštevnosťou sme prekonali rovnaké obdobie minulého roka. Dúfame, že zodpovedný prístup väčšiny našich klientov, predovšetkým  k očkovaniu, nám umožní naplniť čo najviac kapacitu kúpeľov aj v ďalších mesiacoch,“ vyjadrila očakávania T.Šatanková.

 

Dodala, že naďalej platia všetky opatrenia, ktoré súvisia so zvýšenou dezinfekciou a ochranou zdravia. Zároveň vyzvala návštevníkov, aby dodržiavali všetky opatrenia a správali sa zodpovedne voči ostatným klientom a kolektívu kúpeľov. ,,Situáciu sledujeme a na základe jej vývoja budeme postupne uvoľňovať alebo prijímať ďalšie opatrenia,“ uzavrela T.Šatanková.

 

Aktuálna ponuka relaxačných, ozdravných i liečebných pobytov,  vrátane postcovidovej liečby, v Bardejovských Kúpeľoch  je široká a ubytovanie si každý môže prispôsobiť v rôznych zariadeniach od štvorhviezdičkových hotelov až po vilky. V ponuke je napríklad  ozdravný pobyt Wellness RELAX, liečebné pobyty EXTRA, ZDRAVÝ CHRBÁT, OBEZITA, SENIOR STANDARD, SENIOR SPECIAL

 

V najluxusnejšom hoteli Alexander, v dňoch 1.októbra až 19.decembra 2021, beží akcia JESENNÝ liečebný VITAL. Pobyt pre 2 osoby na 2 noci stojí cez týždeň 213 EUR. V ostatných hoteloch je v ponuke liečebný pobyt VITALITA, kde je cena na osobu a noc už od 53 EUR na osobu a noc s platnosťou do 22.12.2021.

 

Na jeseň je v kúpeľoch príjemne

Jeseň a babie leto patria v kúpeľoch tradične k najobľúbenejším obdobiam. Počasie je príjemné hlavne pre starších ľudí. Kúpele ponúkajú rôzne typy akciových pobytov, kde je v cene stravovanie, ubytovanie a vstup do bazénov. Sú tu atrakcie pod holým nebom, kde nehrozí prenos nákazy covidu, pri dodržaní odstupov  a opatrení. Je tu aj skanzen – najstarší na Slovensku, tenisové dvorce, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, neďaleko je historické mesto BARDEJOV – centrum je pamiatkou Unesco, hrad Zborov a mnohé iné atrakcie.  Bardejovské Kúpele priťahujú predovšetkým návštevníkov z Prešovského a Košického kraja.

 

Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk,  

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

0Shares
Slovensko Zaujímavosti