Dom z filmu Sám doma je na prenájom za neuveriteľnú cenu!

Dom z filmu Sám doma je na prenájom za neuveriteľnú cenu!

Takú noc by chcel zažiť každý fanúšik filmu Sám doma. Dom zo slávnej snímky bude na jednu noc na prenájom za neuveriteľnú cenu! A aby toho nebolo málo, hostiteľom bude samotný Buzz McCallister, starší brat hlavného hrdinu Kevina.

Jedinečná príležitosť nastane iba 12. decembra. Maximálne štyrom šťastlivcom sa tak naskytne vysnívaná vianočná noc v jednom z najslávnejších filmových domov. „Možno si ma nepamätáte ako obzvlášť ústretového, ale vyrástol som a rád by som sa s vami cez tohtoročné prázdniny podelil o svoj rodinný dom – dokonca aj o pizzu,“ uviedol „Buzz McCallister“ podľa denníka Daily Mail.

„Nehnuteľnosť, ktorá bola pôvodne postavená v dvadsiatych rokoch minulého storočia, bola v čase natáčania filmu vo vlastníctve Johna a Cynthie Abendshienových,“ uviedol server Fancy Pants Homes. V roku 2012 sa dom predal za v prepočte tridsaťpäť miliónov korún. Píše Blesk.cz.

Sídlo je dodnes v obliehaní fanúšikov, ktorí si ho dychtivo fotia. To robí vrásky ľuďom zo susedstva. „Je to trochu problém, kedykoľvek idem okolo, niekto si ho fotí,“ vysvetlila Ann Smithová žijúci kúsok vedľa.

Niektorým z nich sa teraz splní sen. V dome budú môcť stráviť noc. Rezervácie sa budú prijímať od 7. decembra. Jedna noc pre štyroch hostí bude stáť v prepočte 560 korún.

0Shares
Film a TV Kultúra