Policajti si počas derby Trnava-Slovan posvietili na fanúšikov. Pokuta môže dosiahnuť až 10-tisíc (foto)

Policajti si počas derby Trnava-Slovan posvietili na fanúšikov. Pokuta môže dosiahnuť až 10-tisíc (foto)

21.10.2024 (SITA.sk) – Policajti zadokumentovali použitie nedovolenej pyrotechniky pred aj počas futbalového zápasu Spartak TrnavaSlovan Bratislava, ktorý sa hral v sobotu na Štadióne Antona Malatinského v Trnave. Pyrotechnika bola použitá v sektore domácich fanúšikov a v jednom prípade aj v sektore hostí.

„Priestupcom môže v prípade uznania viny hroziť v správnom konaní vysoká pokuta až do výšky 10-tisíc eur, keďže zápas bol označený ako rizikový. Zároveň im môže hroziť zákaz účasti na určených podujatiach až na päť rokov,“ uviedla trnavská polícia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Veľké futbalové derby Spartak Trnava – Slovan Bratislava (fotografie)

V uliciach Trnavy policajti veľa práce nemali, po skončení zápasu vykonali služobný zákrok, počas ktorého „vytlačili“ fanúšikov Slovana spred štadióna. Počas tohto zákroku podľa trnavskej polície nedošlo k zraneniu žiadnych osôb. Bezpečnostné opatrenia, súčasťou ktorých bolo aj uzatvorenie Kollárovej ulice, skončili o 21:00.

Viac k témam: Niké liga, Niké liga 2024/2025
Zdroj: SITA.sk – Policajti si počas derby Trnava-Slovan posvietili na fanúšikov. Pokuta môže dosiahnuť až 10-tisíc (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Futbal