Kvalitné verejné osvetlenie a bezpečnosť na cestách

Kvalitné verejné osvetlenie a bezpečnosť na cestách

Viaceré slovenské mestá a obce sa momentálne trápia s nedostatkom financií. Každé z nich však aj napriek veľkým výdavkom týkajúcich sa koronakrízy chce zabezpečiť čo najlepšie podmienky na život všetkým obyvateľom žijúcich v nich.

Veľkou investíciou, ktorá je veľmi potrebná, je modernizácia verejného osvetlenia. Vo viacerých mestách a obciach je zastaralé verejné osvetlenie, ktoré sa navyše často kazí a poruchy sú takmer na dennom poriadku. Kvalitné verejné osvetlenie a bezpečnosť na cestách by ale mali byť prioritou pre všetky mestá a obce na Slovensku.

Energetický audit

 

Ak ako mesto a obec uvažujete nad úplnou rekonštrukciou verejného osvetlenia, čiže jeho modernizáciou, budete potrebovať energetický audit. Pod energetickým auditom si predstavte dokument, ktorý je nevyhnutným dokumentom pre komplexnú rekonštrukciu verejného osvetlenia. Vyberte si firmu, ktorá vám poskytne hĺbkové spracovanie energetického auditu. Zhodnotia aktuálny stav celej sústavy verejného osvetlenia, vrátane stožiarov, rozvádzačov, rozvodových sietí a svietidiel.

Garantovaná energetická služba

Práve kvôli energetickej efektívnosti formou garantovanej energetickej služby bude potrebné, aby ste si dali vypracovať energetický audit. Vyberajte si preto odborníkov v tejto oblasti, čiže oprávnených poskytovateľov garantovanej energetickej služby.

Každé mesto a obec chce úsporné, špičkové a inteligentné osvetlenie a práve preto si najčastejšie vyberajú práve LED verejné osvetlenie, ktoré je veľmi často využívané aj vo firmách, či už vo výrobných halách, alebo v skladových priestoroch.

Kvalitné verejné osvetlenie je veľmi potrebné pre zvýšenie bezpečnosti, či už na cestách, chodníkoch, alebo na rôznych verejných plochách. Zvýšte bezpečnosť obyvateľov mesta, či obce práve modernizáciou verejného osvetlenia, ktoré je zároveň úsporné a šetrí životné prostredie.

Zdroj obrázka:

 

Autor:   Exclusive Dn / Shutterstock.com

0Shares
Slovensko