Matovič chcel byť za múdreho, no od ľudí to znovu poriadne schytal! Ostali mu len somárske uši…

Matovič chcel byť za múdreho, no od ľudí to znovu poriadne schytal! Ostali mu len somárske uši…

Igor Matovič opäť po istom čase vyliezol zo svojej facebookovej ulity. Napísal status, za ktorý ho veruže pochválil iba máloktorý diskutujúci. A veruže ich bolo poriadne. Šéf OĽaNO sa jednoducho nezaprie. Čo napíše, to ľudí „rozpáli“ do červena. Tak, ako aj tentokrát.

Podľa ministra financií nám do kolektívnej imunity chýba 800 dní. V statuse sa pritom takmer okamžite púšťa do vyratúvania, kedyže ju Slovensko dosiahne. No a teda kto je vlastne vinný, že to bude až v roku 2023? Ak ste si zatipovali, že všetci okolo neho, len nie on, tak sa tešte. Trafili ste.

Proroctvo podľa Igora Trnavského
Zdroj: FB / Igor Matovič

Viac info na hlavnydennik.sk

„Posledné dni sa denne podá cca 3 000 vakcín prvoočkovaným. Ak budeme ďalej napredovať takýmto ‘tempom’, 85-percentnú zaočkovanosť potrebnú pre dosiahnutie kolektívnej imunity dosiahneme cca v októbri 2023. A to za predpokladu, že ‘tempo’ očkovania sa ešte viac nezníži,“ hrá sa Igor Matovič číslami.

Vzápätí dodáva: „To znamená len jediné. Držme si klobúky, dobrovoľne sme sa rozhodli vtrhnúť do boja s Deltou s holými rukami. A bez zbraní, ktorých máme plné sklady. Lebo veríme, že Slovensko bude mať šťastie a tretia vlna nás obíde. Nuž.“ Nuž, čo dodať. Jeho status je ako slová proroka. Alebo skôr meteorológa?

0Shares
Slovensko