Michaela Zamari: Túto knihu doteraz splácam!

Michaela Zamari: Túto knihu doteraz splácam!

26.6.2024 (SITA.sk) – Ak sa o niekom povie, že je produktívny autor, rozhodne treba spomenúť Michaelu Zamari. Obľúbená slovenská autorka koncom roka 2023 vydala iskrivý príbeh Impulz, ktorý sa stal bestsellerom, a s príchodom horúcich dní prináša letnú novinku s najdlhším názvom v jej autorskej histórii – Nič od toho nečakaj… a dostaneš všetko! Kniha zaujala verejnosť už pred vydaním a opäť vystrelila v rebríčkoch, preto je naozaj ťažké nič od knihy nečakať. Talentovaná autorka čitateľom sľubuje témy ako sebaúcta, humor, šteklivá intimita či všadeprítomnú lásku a s vervou sa zavenovala aj téme duševné zdravie. Michaela Zamari je známa aj pre romanticko-šteklivé príbehy ako Šéf môjho šéfa, Osud nevyjednáva či Nebol si v pláne, dobrodružné romány zo série Rozhodnutie, pre autorský duet Nasleduj ma či knihomoľskú jednohubku Zákulisie samovydávania. Zostala verná svojej povesti a cestovateľskej vášni, preto sa aj v jej najnovšom počine môžeme tešiť na rozmanité destinácie. Hlavní hrdinovia tentoraz prebrázdia škótske veľkomestá, temperamentné Španielsko, malebné zákutia Talianska či francúzsky vidiek.

Ide o jubilejný pätnásty titul od úspešnej autorky. V čom je tento román iný ako jeho štrnásť mladších súrodencov? „Okrem toho, že sa v ňom cestuje azda najviac zo všetkých mojich kníh, príbeh obsahuje aj viac intimity, ktorá je úzko prepojená s dejom. K tomu som ešte do príbehu zakomponovala tému duševného zdravia, čo bol pre mňa ťažký oriešok a poriadne som sa pri písaní vytrápila. Zároveň verím, že všetka drina stála za to. Celkovo je toto moja najdrahšia kniha, psychicky aj finančne. Nielen kvôli oriezke, ktorá si všetkých získala nad moje očakávania. Vlastne, keďže som kvôli autenticite minulý rok cestovala do mnohých lokácií, tak po zrátaní všetkých nákladov môžem povedať, že túto knihu doteraz splácam. A neľutujem to!“ Novinku Nič od toho nečakaj… a dostaneš všetko! už nájdete v každom dobrom kníhkupectve a rozhodne je to pastva pre oči.

Nepísaná dohoda znie jasne – Nič od toho nečakaj!

Ona má už po krk bizarných stretnutí cez zoznamovacie aplikácie, on sa ide pár mesiacov po svadbe rozvádzať.
Stretli sa v čase, keď sú obaja vyčerpaní zo znižovania nárokov, prispôsobovania sa druhým a zanedbávania vlastných potrieb. Dve umelecké duše, ktoré nutne potrebujú reštart! Preto pomyslia na to isté – načo sa viazať, ak existuje priateľstvo s výhodami? Len oni dvaja, úprimnosť a obojstranné potešenie.

Po jednej vyčerpávajúco krásnej noci im napadne, že by mohli víkendy stráviť opäť v posteli. Akurát izby sa môžu nachádzať v iných krajinách.
Ceny nízkonákladových leteckých spoločností ešte nikdy neboli také lákavé.
Spontánne teda investujú do leteniek na tri cesty.
A potom sa niečo katastrofálne po… kazí.

Dvaja tvrdohlavci, zopár vnútorných démonov a niekoľko európskych destinácií.
Oželejú zakúpené letenky, alebo vyriešia prvé problémy v raji?
A záleží vôbec na tom, kde vo svete sa nachádzajú, keď s nimi cestuje aj tá neskrotná chémia, ktorá ich sprevádza od prvého okamihu?

Informačný servis

Viac k témam: Impulz, Knihy
Zdroj: SITA.sk – Michaela Zamari: Túto knihu doteraz splácam! © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko