Kyjevom otriasli výbuchy, ruský útok dronmi si vyžiadal jednu obeť (foto)

Kyjevom otriasli výbuchy, ruský útok dronmi si vyžiadal jednu obeť (foto)

17.10.2022 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 17. októbra, 12:16

Ruský útok dronmi na ukrajinského hlavné mesto v pondelok ráno zabil jednu ženu. Uviedol to starosta Kyjeva Vitalij Kličko. Jeden človek podľa jeho slov zostáva pod troskami. „Telo mŕtvej ženy vytiahli spod trosiek domu vo štvrti Ševčenkivskyj, v ktorej nastal výbuch v dôsledku útokom dronmi,“ napísal starosta na komunikačnej platforme Telegram.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

„Ďalší človek je pod troskami. Pátracie a záchranné operácie pokračujú. Tri obete hospitalizovali,“ uviedol Kličko na Telegrame. Informuje o tom portál news.sky.com.

Ako referuje spravodajský web BBC, výbuchy bolo počuť približne o 7:00 miestneho času (6:00 SEČ). Jeden z nich zaznel blízko centra mesta.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Ruský raketový útok na Kyjev (fotografie)

V dôsledku útokov kamikadze dronov vypukol požiar v nebytovej budove vo štvrti Ševčenkivskyj, informoval na Telegrame starosta Kličko. Dodal, že poškodených bolo niekoľko obytných budov. V súčasnosti nie sú k dispozícii žiadne informácie o obetiach.

Viac k témam: Kyjev, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Kyjevom otriasli výbuchy, ruský útok dronmi si vyžiadal jednu obeť (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko