Rýchlostná cesta R2 v smere na Lučenec je uzavretá, vodič kamióna neprežil nehodu (foto)

Rýchlostná cesta R2 v smere na Lučenec je uzavretá, vodič kamióna neprežil nehodu (foto)

16.9.2024 (SITA.sk) – Rýchlostná cesta R2 je v 301. kilometri neďaleko Rimavskej Soboty v smere na Lučenec uzavretá. Aktuálne tam dokumentujú vážnu dopravnú nehodu a odstraňujú jej následky. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, obchádzka je možná cez Ožďany.

Pri dopravnej nehode zahynul 51-ročný vodič, ktorý viedol kamión naložený drevom v smere od Oždian na Lučenec.

„Z doposiaľ nezistených príčin sa kamión na ceste prevrátil a vodič zostal pod ním zakliesnený. Pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Oproti kamiónu išlo v tom čase osobné vozidlo, ktoré sa už zrážke nedokázalo vyhnúť, jeho vodička našťastie vyviazla bez zranení,“ popísala polícia nehodu s tým, že na miesto bol prizvaný znalec z odboru cestnej dopravy. V súvislosti s nehodou bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Pre účely vyšetrovania, resp. znaleckého skúmania bol zaistený aj havarovaný kamión. Presná príčina vzniku nehody ako aj všetky ďalšie okolnosti, za ktorých sa nehoda stala sú predmetom jej následného vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Autonehoda, banskobystrická krajská polícia, Dopravná nehoda, Rýchlostná cesta R2, Tragická nehoda, uzavretie cesty
Zdroj: SITA.sk – Rýchlostná cesta R2 v smere na Lučenec je uzavretá, vodič kamióna neprežil nehodu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko