Hnutie Slovensko má zablokovanú stránku na Facebooku, podľa Matoviča je doslova zakázané

Hnutie Slovensko má zablokovanú stránku na Facebooku, podľa Matoviča je doslova zakázané

9.10.2024 (SITA.sk) – Hnutie Slovensko má na sociálnej sieti Facebook zablokovanú svoju stránku, na ktorej má viac ako 220 tisíc sledovateľov. Informoval o tom Marek Šefčík z hnutia Slovensko, podľa ktorého prišiel tento krok bez akéhokoľvek upozornenia alebo varovania.

Nie sme si vedomí porušenia žiadnych pravidiel. Takýto krok nás prekvapil a komunikujeme so správcami, aby sme toto nedorozumenie čo najskôr odstránili,“ uviedol Šefčík.

Podľa predsedu hnutia Slovensko Igora Matoviča má stránka 228 tisíc sledovateľov. Za jej zablokovaním vidí snahu o odstrihnutie od ľudí.

Sme doslova zakázané hnutie. Opozícia s koalíciou nás spoločne vyblokovali z akýchkoľvek politických relácií v televíziách. V správach máme len zlomok priestoru. Live prenosy z tlačoviek tak v 1/1000 v porovnaní s ostatnými. V ostatných médiách v moci Penty či progresívcov sme skoro vôbec neni a keď, tak naschvál negatívne. A teraz sme zablokovaní aj na Facebooku,“ posťažoval sa na sociálnej sieti predseda Igor Matovič.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Facebook, predseda hnutia Slovensko, Zablokovanie
Zdroj: SITA.sk – Hnutie Slovensko má zablokovanú stránku na Facebooku, podľa Matoviča je doslova zakázané © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko