Trump: USA idú do pekla!

Trump: USA idú do pekla!

Bývalý prezident Trump: USA idú do pekla kvôli Bidenovej politike.

V dôsledku deštruktívnej politiky amerického prezidenta Joea Bidena smeruje krajina do pekla,  vyhlásil bývalý americký líder Donald Trump.

Prieskum

Údaje posledného prieskumu o činnosti hlavy štátu sú podľa neho neskutočne vysoké. Bidenov rating  podľa štúdie dosiahol historické minimum 37 %, napísal agentúra Bloomberg . „Ak tomu uveríme, znamená to, že 37 % obyvateľov našej krajiny hodnotí výsledky jeho činnosti pozitívne. Ako sa k nemu možno správať? Krajina ide do pekla! Ide do pekla!“.  Trump tovyhlásil  na televíznom  kanáli Fox News.

Sporné dane

Bývalý prezident vyjadril najmä nespokojnosť s Bidenovými plánmi zvýšiť dane, keďže takýto krok by vážne zasiahol ekonomiku krajiny. „Ako je to vôbec možné? Nikdy som nepočul o človeku,  ktorý zvýšil dane a vyhral voľby! A on chce ich zvýšiť –  to úplne zabije ekonomiku, úplne zabije, “zdôraznil Trump.

Ďalšie problémy

Trump poukázal aj na vysokú kriminalitu v mestách, ktorých vedenie tvoria spolustraníci súčasného prezidenta, demokrati. Navyše do krajiny hromadne prichádzajú cudzinci, ktorých nikto nekontroluje. Medzi nimi sú podľa neho dokonca aj teroristi. Vyhlásil, že Spojené štáty budú dlhodobo platiť za otvorené hranice s tým, že takáto situácia počas jeho vlády neexistovala.

0Shares
Zaujímavosti