Primátorka Heneková sa na jeseň pokúsi obhájiť svoj post, chce aj naďalej posúvať Púchov dopredu

Primátorka Heneková sa na jeseň pokúsi obhájiť svoj post, chce aj naďalej posúvať Púchov dopredu

18.7.2022 (Webnoviny.sk) – Štrnásť týždňov pred jesennými komunálnymi voľbami oznámila svoj záujem pokračovať v primátorskej funkcii primátorka Púchova Katarína Heneková. Ako oznámila vo svojom statuse na sociálnej sieti, v najbližších dňoch bude spolu so svojím tímom zbierať v uliciach podpisy pre nezávislú kandidatúru.

„Za mnou je náročné obdobie, ktoré ma vycvičilo vo všetkých smeroch a naučilo reagovať na krízové situácie a riešiť akútne problémy aj bez pomoci štátu a bez akýchkoľvek príprav a špeciálnych školení. Chcela by som preto pokračovať v začatej práci a aj naďalej posúvať Púchov dopredu,“ uviedla Heneková.

Heneková je v primátorskej funkcii prvé volebné obdobie, v komunálnych voľbách pred štyrmi rokmi získala v konkurencii ďalších siedmich kandidátov 28 percent hlasov a na primátorskej stoličke vystriedala svojho manžela Rastislava.

Viac k témam: Kandidát na primátora, Komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk – Primátorka Heneková sa na jeseň pokúsi obhájiť svoj post, chce aj naďalej posúvať Púchov dopredu © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko