CESTOVATEĽ V ČASE V KÓME O KOLONIZÁCII MARSU A BUDÚCNOSTI ZEME

CESTOVATEĽ V ČASE V KÓME O KOLONIZÁCII MARSU A BUDÚCNOSTI ZEME

Cestovanie v čase je jednou z obľúbených tém ľudí na celom svete. Mnoho ľudí hovorilo o cestovaní v čase a jedným z nich bol Paul Amadeus Dienach z Viedne. Paul Dienach bol profesorom humanitných vied. V roku 1921 upadol do kómy. V tomto stave zostal jeden rok, po ktorom sa úspešne zotavil. Keď sa v roku 1922 prebudil, začal si spomínať na všetky živé zážitky, ktoré sa mu stali v kóme.

Čo sa stalo s Paulom Dienachom?

Pavol spomenul, že jeho duša sa presunula do tela muža, ktorý žil v roku 3096. Bol to vedec Andrew NorthamTýmto spôsobom sa Pavol dozvedel o živote vo veľmi vzdialenej budúcnosti. Všetky svoje skúsenosti si zapísal do denníka vo svojom rodnom jazyku. Keď zomrel na tuberkulózu v roku 1924, jeden z jeho študentov, Georgios Papachatzis, preložil svoje eseje do gréčtiny a publikoval ich v knihe „Kroniky z budúcnosti“. V roku 1922 Dienach napísal do svojho denníka, že 21. storočie bude časom kultúrneho a intelektuálneho úpadku. Ľudia budú trpieť psychologickými problémami a preľudnenie spôsobí veľké problémy, ako napríklad nedostatok priestoru na život. Dôjde ku kolonizácii iných planét, budú vyvinuté nové zbrane hromadného ničenia, ale zároveň budú existovať medzinárodné zákony, ktoré účinne zabránia ich použitiu. Pri pohľade späť na storočie, v ktorom teraz žijeme, môžeme ľahko povedať, že Dienach bol skutočne obdarený neuveriteľným pohľadom na budúcnosť ľudí na Zemi. Možno preto sa jeho predpovede pre 21. storočie napĺňajú.

Paul Amadeus Dienach

Do roku 2204 bude na Marse 20 miliónov ľudí

Dienach urobil jednu z najzaujímavejších predpovedí o ľudskej evolúcii. Uviedol, že do roku 2204 nášho letopočtu dôjde k rozsiahlej kolonizácii planéty Mars. Usadí sa tam dvadsať miliónov ľudí. Ale šesťdesiat rokov po kolonizácii (podľa Dienachovej predpovede) dochádza na Červenej planéte k veľkej prírodnej katastrofe, ktorá povedie k úplnému zničeniu kolónie a ľudia sa tam už nikdy neodvážia usadiť.

2309 n. l. a zvyšok budúcnosti

Ako sa spomína v „Kronike budúcnosti“, rok 2309 n. l. bude znamenať začiatok novej éry. Ľudstvo by však sužovala obrovská katastrofa spôsobená samotným človekom. Nastane dlhotrvajúca svetová vojna, ktorá zničí všetku civilizáciu, najmä v Afrike a východnej Ázii. Vojna bude trvať takmer sto rokovV roku 2396 sa „Globálny parlament“ pokúsi obnoviť civilizáciu od základovParlament bude veľkým úspechom, pretože zabezpečí, aby nové prerozdelenie bohatstva a práce zaručilo prosperitu a pohodlný život pre všetkých. V 29. storočí našli ľudia s problémami duševného zdravia nové mesto s názvom „Údolie ruží“. Mesto sa bude nachádzať niekde na juhu Európy roku 2894Mesto bude začiatkom vyspelej spirituality a vnímania. V 40. storočí bude väčšina ľudí patriť do kategórie duchovnej a intelektuálnej elity krajinyĽudia budú mať veľký potenciál pre bratstvo a vzájomný rešpekt. Zatiaľ čo všetkým predpovediam Paula Dienacha je ťažké uveriť, myslíte si, že ľudská existencia je možná s úplnou rovnosťou a mierom na planéte?

Rok 2000-2300: Ľudstvo začína riešiť problém preľudnenia, ekologickej deštrukcie, skleníkového efektu, klimatických zmien, hladomoru, vojnového štvania a regionálnych konfliktov. Okrem toho je elektromagnetická energia široko používaná v prírodných vedách, gravitácia je prekonaná, antigravitácia je umelo vytvorená a použitá, ale je objavená a využívaná aj takzvaná etherodynamika (duchovná energia). Veda je schopná fotografovať duchovné energie a môže tiež jasne rozpoznať zosnulých ľudí, ktorí sa pohybujú a prechádzajú z fyzického do nadpozemského sveta. V budúcnosti sa to bude nazývať „éterické videnie“ alebo „zmena psychického kanála“. Ekologický systém sa stane oveľa humánnejším a múdrejším a ľudia sa presunú od otrockého systému finančného prežitia k duchovnému rozvoju a vnútornej práci na svojej osobnostiMenový systém bude úspešne zrušený a úmrtia detí z veľkých škôl budú prekonané. Fosílne palivá budú nahradené udržateľnými energiami. Väčšina ľudí uprednostňuje vegetariánsky životný štýl a mäso sa konzumuje zriedka. Mars bude kolonizovaný v roku 2204, ale v roku 2265 bude kolonizácia prerušená kvôli rozsiahlej prírodnej katastrofe.
Rok 2300-2400: Napriek vyriešeniu zhonu vojny vypukne v roku 2309 ďalšia svetová vojna s rozsiahlym zničením ľudstva. Ľudstvo ako celok prežije a v roku 2396 bude zjednotené pod jednou svetovou vládou. Iba zjednotenie všetkých národov povedie k tomu, že vojna už nikdy nevypukne. Vodcovia sú volení priamou voľbou a zvyčajne sú to vedci, inžinieri alebo humanitné vedy. Politici a podnikatelia už nie sú volení.

Rovnováhu síl zabezpečuje aliancia súkromného sektora na medzinárodnej úrovni, ktorá podporuje národné vlády a svetovú vláduBanky a burzy už neexistujú v známej forme, ale používa sa špeciálny druh peňazí, ktorý sa rovná skutočnej hodnote akéhokoľvek produktu, zdroja alebo energieStále existuje aj súkromné vlastníctvoale celkové zdroje sú spravodlivo rozdelené medzi ľudí, takže už nikto nemusí trpieť hladom a môže si udržať zdravú životnú úroveň. Konflikty sú teraz len lokálne a veľmi zriedkavé. Taktiež dochádza k prvému kontaktu s mimozemskými civilizáciami a verejnosť je informovaná o každom kroku, ktorý bol vykonaný s mimozemšťanmi. Tajné rokovania s mimozemšťanmi sú zrušené.

Rok 2400-2600Hrozba globálneho totalitarizmu sa začína objavovať, keď niekoľko divokých skupín útočí na svetovú vládu prostredníctvom kybernetického pirátstva. V roku 2600 zohráva etablovaný súkromný sektor a národné vlády vo vzťahu ku globálnym záujmom len druhoradú úlohu, ale aj tieto ťažkosti sú nakoniec prekonané. Svetová vláda funguje veľmi dobre. Globálna doprava je riadená éterickými energiami a lietajúcimi diskami.

Rok 2600-3400: Stále viac ľudí získava schopnosť telepatie a prírodné vedy robia úžasný pokrok. Dozvedáme sa tiež veľa o vnútornom Slnku, jeho atmosfére a jeho miliardovej histórii. Mestá sa budujú aj vo vnútri ZemeV medicíne hrajú drogy len malú úlohu, pretože nová forma liečby je založená viac na zvuku, farbe, svetle a meditácii. Napriek týmto úspechom sa väčšina ľudí stále zameriava na technológiu, osobný úspech a majetok, zatiaľ čo spiritualita stále trochu zaostáva.

Rok 3400-4000Až v roku 3382 začína duchovná renesancia, ktorá sa rýchlo šíri a spôsobuje druh hypervízie, ktorá umožňuje väčšine ľudí pripojiť sa k priamemu vnútornému poznaniu a duchovnému svetluĽudia sa dostávajú do stavu, kedy môžu vytvárať veci jednoducho prostredníctvom svojich zámerov, kde sa spájajú s jemnejšími duchovnými úrovňami. Vstupujú do nového zlatého veku svetovej civilizácieMnohí z vodcov „svetovej vlády“ sa stávajú univerzálnymi tvorcami, dokonca viac ako vedci inžinieri.

Kombinujú vlastnosti filozofa, vedca, umelca, mystika a mnohých ďalších tvorivých myslíGlobálny jazyk teraz pozostáva z trojrozmerných inervovaných obrazov premietaných mentálne, bez zvukov a písma, na internetePrírodovedci tiež objavujú spôsob, ako rozšíriť dvojvláknovú DNAKaždý má bezplatné oblečenie, jedlo, prístrešie, bezplatnú dopravu a prístup k vede, produktom všetkého druhu a zábaveSúkromné vlastníctvo už neexistuje. Každý bude jesť vegetariánsky a zoologické záhrady už nebudú existovať. Zvieratá už nie sú domestikované, zabíjané alebo inak týranéLietajúce disky sú už zastarané a boli nahradené novým dopravným prostriedkom, ktorý je založený na „vesmírnych bránach“, ktoré veľmi ľahko prepravujú ľudí z jedného miesta na druhéTáto duchovná technológia bola umožnená kontaktom s úžasne vyspelou duchovnou mimozemskou civilizáciou a dáva ľuďom absolútnu slobodu prepravy na Zem.

Skrývanie a skrývanie už nie je možné žiadnym spôsobom a ľudia sú schopní okamžite rozpoznať pocity a zámery druhých vďaka ich zvýšeným empatickým a telepatickým schopnostiam. Úspech sa už tiež nemeria materiálnymi statkami, ale duchovnou prácou na sebe. Toto je malý prehľad poznámok Paula Dienacha. Veríte týmto informáciám?

Tak či onak, aspoň na konci dlhého, veľmi dlhého tunela je nejaké svetlo…

Uverejnil používateľ Jaroslav Ch., Foto: neznámy autor

0Shares
Blog Veda a technika Zaujímavosti