Rusko napadne krajinu NATO až po roku 2025? No to sa máme

Rusko napadne krajinu NATO až po roku 2025? No to sa máme

O tom informujú včera, dnes média, odvolávajúce sa na informácie získané od predstaviteľov vojenských kruhov aj politických predstaviteľov Nemecka.

 

Včera som čítal v iných médiách úryvky z rozhovoru s francúzskym antropológom a historikom, Emanuelom Toddom, autorom knihy o Porážke Západu, ktorý v roku 1976 predpokladal a predpovedal rozpad Sovietskeho zväzu.

 

Ten vyjadril názor, že súčasná situácia vzťahov medzi Európou či NATO a Ruskom je determinovaná zámermi Západu a očakávaným postupom Ruska. Rozhodujúcim determinantom situácie podľa neho je to, že:

 

  1. Cieľom projektu Ukrajina, vytvoreného Západom, je vojenská agresia proti Rusku so všetkou podporou Západu, vrátane zbraní a vojakov

 

  1. Cieľom špeciálnej vojenskej operácie Severného vojenského okruhu Ruska je demilitarizácia a denacifikácia Ukrajiny. Rozumej celej Ukrajiny.

 

Nuž ako toto môže skončiť?

 

Môže to skončiť víťazstvom Ukrajiny nad Ruskom? Nad jednou z oficiálne piatich krajín, disponujúcich atómovými zbraňami?

 

Môže to skončiť prerušením bojov a ponechaním, Západom vytvoreného agresora, na hraniciach Ruska?

 

Tak nad čím iným premýšľa Západ? Nad čím premýšľa Rusko neviem. Ale podľa posledných správ to Nemci vedia. Asi im to Rusi prezradili.

 

Alebo je už pripravený ďalší projekt „Ukrajina“? Iba s novými obeťami „brániacimi sa Ruskej agresii“? Napríklad Poľsko? Pobaltsko? Rumunsko? Alebo bezbranné Slovensko? Preto tu všade musia Neeuropania navoziť svojich zabijakov a zbrane? To toto nám oznamujú dobre informovaní nemeckí a pobaltskí „Európania“?

 

Pred každým súdnym človekom vyvstáva otázka nie ako zabrániť Rusku v obrane jeho existenčných záujmov, ale kedy Západ skončí s provokáciami. Lebo hovoriť kedy Rusko napadne krajinu NATO nie je ničím iným, než agresívnou, neskrývanou provokáciou.

 

Lebo Rusko má svojej zeme nielen dostatok, ale viac ako je schopné obsadiť a obhospodarovať. Rusko by neobsadilo krajiny NATO, ani keby sme ich sem „pozvali“. Nemá dostatok ľudskej sily ani na obsadenie Ruska! Ani Ukrajiny! Preto prijíma tisícky migrantov.

 

Alebo toto je tá pravá príčina „obáv“ vojnových štváčov Západu? To je zdroj ich vedomosti o tom, kedy najneskôr vypukne ďalšia vojna, lebo táto nestačí? A preto Rusko napadne krajinu NATO a basta? Už vedia aj ktorú??

 

A to my takýchto vojnových štváčov potrebujeme? Lepších ľudí nemáme? Nenarodili sa v miliardovej populácii? Preboha, čo je to za populáciu …? Brejvikovci??

 

Takže uvažovať o záujme Ruska ísť do vojny s NATO môže len a len chorý, vojnový štváč. Žiaden zdravý človek k takémuto záveru nedospeje.

 

Na druhej strane, že Rusko sa bude brániť v prípade ohrozenia, je nepochybne stokrát isté!

 

Preto,

možno by sme sa mali všetci Európania zamyslieť nad možným vývojom budúcich vzťahov s Ruskom a Rusmi. Na včerajšej či predvčerajšej tlačovej konferencii ruský minister zahraničných vecí, pán Lavrov doslova povedal: „vďaka prebiehajúcej vojenskej operácii už všetci Rusi veľmi presne pochopili kto to je Západ a čo tento pre Rusko a Rusov neustále chystá“.

 

Nerád by som, aj kvôli deťom a vnukom, aby sme práve pri takomto chápaní zostali.

Autor: durilamichal

0Shares
Blog Svet