Hľadáte originálny darček pre vašich obchodných partnerov?

Hľadáte originálny darček pre vašich obchodných partnerov?

V každej firme, ktorá sa snaží udržiavať dobré vzťahy a ctiť si svojich obchodných partnerov, pravidelne každý rok pred Vianocami riešia jednu vec. Aké darčeky rozdať svojim najvernejším odberateľom?

 

Dostanete každý rok toľko kalendárov a diárov, že ich nestíhate posúvať ďalej?

 

Určite to poznáte. S príchodom decembra sa začnú u vás zastavovať obchodní zástupcovia vašich dodávateľov a ako poďakovanie za vystavené objednávky v priebehu roka vás chcú obdarovať. A tak sa vám začínajú v kancelárii hromadiť veľké nepraktické kalendáre, či naopak diáre, v ktorých nie je priestor na zapísanie prakticky ničoho. A perá! Nezabudnime na perá, na ktoré potrebujete už samostatnú zásuvku.

 

Vy tak len čakáte, kedy príde niekto, kto vám konečne prinesie niečo iné. Ak nechcete, aby podobné pocity zažívali vaši odberatelia potom ako k nim naopak vy zavítate s nejakou pozornosťou, mali by ste pouvažovať nad tým aké originálne firemné darčeky by vašich obchodných partnerov potešili. Čo však vybrať? Neoriginálne darčeky sa totižto ľahko kritizujú pokiaľ nezačnete rozmýšľať, čo by bol naozaj skvelý darček.

 

Kvalitnou kávou nikdy nič nepokazíte

 

Ak chcete radu, jednu by sme pre vás mali. Čo takto kontaktovať nejakú dobrú pražiareň kávy s tým, či by vám nepripravili balíčky výberových káv, ideálne doplnené o firemné logo, visačku, či venovanie? Veď dobrej káve sa poteší každý a ako darček sa káva hodí ku každej príležitosti. A ak nájdete pražiareň, ktorá sa bude v maximálne možnej miere snažiť vyjsť v ústrety vašim požiadavkám a predstavám, bude to určite stáť zato.

 

Čo by ste napríklad povedali na exkluzívne darčekové kazety s parciálnym lakom pre tých najlepších obchodných partnerov? Získate tak originálne a luxusné balenie v prípade, že chcete podarovať viac druhov kávy alebo chcete ku káve pribaliť aj originálne šálky s podšálkami. Prvoradá je však kvalita samotnej kávy a preto ak chcete, aby boli vaši obchodní partneri z vášho darčeka skutočne nadšení, vyberte si takú pražiareň, za ktorú hovoria získané ocenenia a spokojnosť ich zákazníkov.

 

Zdroj obrázka:

 

Autor: Speed Stock / Shutterstock.com

0Shares
Ekonomika