Etnickí Nemci „vymierajú“ a migranti „zdedia“ Nemecko, tvrdí iránsky spisovateľ v jednom z najväčších nemeckých novín

Etnickí Nemci „vymierajú“ a migranti „zdedia“ Nemecko, tvrdí iránsky spisovateľ v jednom z najväčších nemeckých novín

Iránec oslavuje „vymieranie“ etnických Nemcov v kontroverznom článku plnom nenávisti, ktorý sa objavil v jedných z najväčších novín v krajine.

Po masových nepokojoch, do ktorých bola na Silvestra zapojená mládež migrantov, nemecko-iránsky autor a komentátor Behzad Karim Khani kritizuje diskusie o mladých mužoch cudzieho pôvodu, ktoré sú podľa neho poháňané historickým rasizmom. Tvrdí, že bez ohľadu na to, čo si Nemci myslia o nepokojoch, migranti nielenže zostanú v krajine, ale nakoniec „zdedia Nemecko“ po etnických Nemcoch, ktorí „vymierajú“.

„Sme tu – nielen pre vaše dôchodkové fondy, ale preto, že sa staráme o to, aby sa árijská nočná mora v tejto krajine nikdy nestala realitou,“ napísal v jednom z najlepších nemeckých médií, Berliner Zeitung v článku s názvom „Behzad Karim Khani na Silvestra: Integrujte sa!“

Khani, ktorý bol prijatý do Nemecka ako politický utečenec z Iránu spolu so svojou rodinou, keď mal 10 rokov, píše, že migranti budú Nemeckom vlastniť. Dodáva, že čas je na strane migrantov, pretože etnickí Nemci „vymierajú“.

Myslím si, že teraz sme v bode, keď by sme sa mali úprimne pozrieť na situáciu. Začnime jednoduchým vyhlásením, že my – migranti, cudzinci, ľudia s … Zavolajte nám, čo sa vám páči – neodídete tak ľahko. A ani vy, drahí organickí Nemci, aj keď demograficky určite odchádzate. Vymierate a vaša krajina potrebuje v priebehu nasledujúcich 15 rokov približne 400 000 nových pracovníkov (každý rok), čo je asi milión prisťahovalcov ročne. My migranti pravdepodobne zdedíme túto pôdu. Takže by sme tu mohli hrať o čas, čo je čas, ktorý nemáte.“

Khani označuje „bio deutsch“, slangový výraz pre etnických Nemcov. Tvrdí, že títo Nemci si zaslúžia byť demograficky nahradení za akcie krajiny počas druhej svetovej vojny.

„Podivné veci sa dejú aj vtedy, keď plynujete, strieľate alebo exilujete takmer všetku svoju inteligenciu. A po strate vojny sú potrební jednoduchí pracovníci, ľudia, ktorých možno priviesť na obnovu hromady trosiek, ktoré boli až do včera ešte Berlín, Drážďany alebo Kolín nad Rýnom.“

Zdá sa, že autor tvrdí, že Nemci sú v histórii jedinečne zlí, pričom poukazuje nielen na druhú svetovú vojnu, ale aj na to, čo hovorí, že je islamofóbia krajiny. Nespomína napríklad moslimov, Arabov a Peržanov, ktorí počas svojej histórie viedli imperialistické vojny agresie vrátane koloniálnej okupácie Španielska a Balkánu, ani nespomína, že islamské národy páchali genocídu na gréckych a arménskych kresťanoch až do 20. storočia. Okrem toho Khaniho článok vynecháva arabský obchod s otrokmi, ktorý zahŕňal zotročenie približne 1 milióna bielych Európanov na rozsiahlom pobreží Európy alebo arabské a perzské zapojenie do obchodu s africkými otrokmi.

Podľa vedcov mohol byť každý nemoslim zotročený podľa islamskej doktríny a pred 20. storočím sa počet otrokov pohyboval medzi 12 a 15 miliónmi, čo výrazne prevyšuje počet otrokov v Spojených štátoch, ktorý na svojej výške dosiahol 4 milióny.

0Shares
Správy Svet