Hlas a Smer sa podľa progresívcov okamžite zastávajú exministra Šimka, doteraz však úradnícku vládu kritizovali

Hlas a Smer sa podľa progresívcov okamžite zastávajú exministra Šimka, doteraz však úradnícku vládu kritizovali

20.7.2023 (SITA.sk) – Strany Hlas a Smer sa okamžite zastávajú exministra Šimka a nevadí im, že doteraz úradnícku vládu kritizovali. Skonštatoval to v stanovisku odborník na bezpečnosť Progresívneho Slovenska a bývalý policajný prezident Jaroslav Spišiak na margo útokov opozičných strán na Progresívne Slovensko.

„Strany Hlas a Smer sa okamžite zastávajú exministra Šimka a nevadí im, že doteraz úradnícku vládu kritizovali, ani to, že doteraz sami tvrdili, že polícia koná na politickú objednávku. Stačí im, ak exminister Šimko svojím nešťastným výrokom vyjadril ich politické presvedčenie – že polícia má konať pod politickou kontrolou nad rámec súčasných zákonných možností, a hneď ho považujú za svojho,“ uviedol Spišiak, podľa ktorého pre Progresívne Slovensko je takýto politický vplyv na políciu neakceptovateľný, a ak budú vo voľbách úspešní, za žiadnych okolnosti ho nedopustia.

Viac k témam: Minister vnútra, Odvolanie z funkcie, Opozícia, Úradnícka vláda, verbálne útoky
Zdroj: SITA.sk – Hlas a Smer sa podľa progresívcov okamžite zastávajú exministra Šimka, doteraz však úradnícku vládu kritizovali © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko