Pri Patrónke havarovalo vozidlo mestskej polície, dve osoby skončili so zraneniami v nemocnici (foto)

Pri Patrónke havarovalo vozidlo mestskej polície, dve osoby skončili so zraneniami v nemocnici (foto)

24.7.2024 (SITA.sk) – Bratislavská polícia sa zaoberá vyšetrovaním príčin dopravnej nehody vozidla mestskej polície, ktoré havarovalo v stredu krátko popoludní v blízkosti bratislavskej Patrónky.

Ako informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff, k nehode boli krátko po 12:30 vyslaní policajti odboru dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

Po príchode na miesto bolo zistené, že počas jazdy uvedeného vozidla v smere do centra mesta, v blízkosti zastávky MHD Mokrohájska, došlo podľa doterajších informácií, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia jazdy mokrej vozovky, k zídeniu vozidla a jeho následnému prevráteniu na bočnú stranu v trávnatom poraste mimo vozovky,“ skonštatoval Szeiff.

Podľa predbežných informácii utrpeli dve osoby nachádzajúce sa vo vozidle ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do jednej z nemocníc. Premávku na mieste na nevyhnutne potrebný čas usmerňovali príslušníci Policajného zboru.

Presné príčiny tejto nehody, ako aj výška spôsobenej škody, budú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodal Szeiff.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: bratislavská polícia, Dopravná nehoda, Mestská polícia, Príčina nehody
Zdroj: SITA.sk – Pri Patrónke havarovalo vozidlo mestskej polície, dve osoby skončili so zraneniami v nemocnici (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko