Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie

Veľká predpoveď na rok 2021 podľa veštca Aujula, ktorý predpovedal príchod pandémie

Už v roku 2018 hovoril veštec Nicolas Aujula (35) o tom, že v blízkej dobe zasiahne svet pandémia novej choroby. Predpovedal aj to, že Donald Trump sa nestane víťazom amerických prezidentských volieb. Teraz prehovoril o tom, čo nás podľa neho čaká v nasledujúcom roku, píše portál eXtra.

Nicolas Aujula je londýnsky veštec, terapeut, hypnoterapeut a astrológ. Do povedomia ľudí z celého sveta sa dostal vďaka svojim trefným predpovediam. Vedel napríklad, že svet zasiahne pandémia, že Donald Trump nebude znovu zvolený prezidentom a predpovedal aj masívne protesty.

Teraz sa Nicolas podelil o to, ako podľa neho bude vyzerať rok 2021. „Niektoré z mojich vízií sú veľmi konkrétne, iné sú naopak skôr symbolické, skoro ako sny s ukrytým odkazom, nechávajú priestor na premýšľanie,“ vysvetlil.

Vzhľadom k tomu, že dokázal predpovedať príchod pandémie, sa ľudia Nicolasa najviac pýtajú na to, aká bude v nasledujúcom roku situácia ohľadom koronavírusu. „Podľa mojich predtúch sa budú čísla nakazených znižovať, na jar už by epidémia mala byť pod kontrolou,“ domnieva sa.

Svet sa ale znížením počtu nakazených neupokojí. „Z vízie predpokladám, že opatrenia budú striedavo v platnosti až do roku 2022. Rovnako tak panika súvisiaca so strachom z choroby,“ doplnil slávny veštec.

Aujula tiež predpovedá, že budúci rok dôjde k masovej migrácii, nevie ale, z ktorých krajín budú ľudia utekať. „Ľudia sa budú sťahovať za lepším životom, opustia štáty, v ktorých doteraz žijú. Nemám na mysli pár stoviek ľudí, myslím tisícky, bude to masívne,“ povedal.

Niektoré z Nicolasovych vízií sa týkajú aj britskej kráľovskej rodiny. Očakáva, že budúci rok Meghan Markle a princ Harry oznámia tehotenstvo, pričom pravdepodobne ešte toho istého roku stihne dieťa aj prísť na svet.

Informuje portál hlavnydennik.sk

0Shares
Zaujímavosti