Reklamné predmety, ktoré sú praktické a využiteľné

Reklamné predmety, ktoré sú praktické a využiteľné

Každý podnikateľský subjekt vie, že ak chce byť úspešný, nesmie zaspať na vavrínoch a musí si budovať dobré vzťahy nielen so samotnými zákazníkmi, ale aj dodávateľmi, obchodnými partnermi.

Pomôcť v tom môžu reklamné predmety. Aj keď väčšine z vás možno napadnú reklamné predmety, ktoré sú nevyužiteľné, sú aj také reklamné predmety, ktoré sú naopak využiteľné a navyše sú aj praktické.

Na výrobu akých reklamných predmetov by ste sa mali zamerať? Ktoré reklamné predmety sú praktické a využiteľné?

Tričká, hrnčeky

 

Veľmi obľúbené, praktické a zároveň využiteľné sú reklamné predmety v podobe hrnčekov a tričiek. Ak chcete svojich zákazníkov potešiť, nad určitú sumu objednávky im podarujte niektorý z týchto reklamných predmetov. Pomocou moderného termolisu dokážete preniesť potlač (logo vašej firmy) na textil a na hrnčeky.

Takéto reklamné predmety dávajte aj ako poďakovanie za spoluprácu svojim obchodným partnerom. Predovšetkým hrnčeky vaši obchodní partneri určite ocenia.

Tieto reklamné predmety si budete môcť robiť aj sami vo firme. Stačí si kúpiť moderný termolis. Jedná sa o termotransferové lisy, ktoré využívajú samotnú technológiu pre tepelnú tlač. Využívajú sa na rôzne povrchy a materiály. Okrem klasických etikiet, nápisov a štítkov dokáže lis aplikovať svoju funkciu aj na umelé materiály. Tento lis využíva kombináciu tepla a tlaku a aplikácia sa aplikuje pomocou špeciálneho prenosového papiera, či fólie (pásky).

Reklamné brožúry

 

Okrem tričiek a hrnčekov radíme medzi praktické a využiteľné reklamné predmety aj reklamné brožúry. Vďaka týmto reklamným brožúram sa čo-to zákazníci dozvedia zo zákulisia výroby ich najobľúbenejších produktov. Vďaka nim môžete predstavovať novinky v oblasti produktov.

Tieto reklamné brožúry dávajte ku každej objednávke. Tento typ reklamného predmetu je určený pre zákazníkov. Na výrobu týchto reklamných brožúr si ale zaobstarajte rezací ploter.

Okrem tričiek, hrnčekov a reklamných brožúr odporúčame zápisníky a diáre s logom vašej firmy alebo perá s logom vašej firmy. Dávajte ich najmä obchodným partnerom.

Zdroj obrázka:

 

Autor: Kzenon  / Shutterstock.com

0Shares
Ekonomika Veda a technika