Banálna hádka: Muž potom narazil do svojho suseda vozidlom. Stret zachytila ​​kamera

Banálna hádka: Muž potom narazil do svojho suseda vozidlom. Stret zachytila ​​kamera

Po slovnej prestrelke a krátke strkanici agresor úmyselne narazil autom na svojho suseda. Teraz je obvinený z výtržníctva a z pokusu o ťažké ublíženie na zdraví. V prípade dokázania viny a odsúdení mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov.

V nedeľu 10. októbra popoludní prechádzal 57-ročný muž so svojím synom v osobnom vozidle po príjazdovej ceste k domom v obci Loučná nad Desnou. Zastavil medzi domom a Drevníky, u ktorého sused zrovna natieral dvere pootvorené do cesty.

To sa agresorovi nepáčilo, vyskočil z auta a začal ho slovne napádať a častovať vulgárnymi výrazmi. Došlo medzi nimi tiež na krátku strkanici. Do toho sa vložil syn agresívneho muža, ktorý vystúpil z auta a snažil sa otca upokojiť. Ten zasadol späť za volant a poodjel. Potom však zaradil spiatočku a úmyselne prudko zacúval do nič netušiaceho suseda, ktorého zrazil na zem a zranil ho. Poškodený preto na miesto privolal policajtov a tiež zdravotnícku záchrannú službu, ktorá ho na ošetrenie previezla do šumperskej nemocnice. Píše Polícia ČR.

Kriminalisti 57-ročného muža obvinili zo spáchania obzvlášť závažného zločinu ťažké ublíženie na zdraví v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva.

0Shares
Správy Svet Video