„Otvorte hranice!“ – Aby Nemecko porazilo stranu AfD, musí priviesť viac migrantov a dať im okamžité hlasovacie právo, tvrdí zakladateľ mimovládnej organizácie na záchranu migrantov

„Otvorte hranice!“ – Aby Nemecko porazilo stranu AfD, musí priviesť viac migrantov a dať im okamžité hlasovacie právo, tvrdí zakladateľ mimovládnej organizácie na záchranu migrantov

Zakladateľ a hovorca mimovládnej organizácie na záchranu migrantov Mission Lifeline International Alex Steier prispel k tomuto trendu tvrdením, že Alternatíva pre Nemecko (AfD) vyhrala nedávne voľby len preto, že Nemecko neprijalo dostatok prisťahovalcov. Steier hovorí, že ak by tak urobila, AfD by nikdy nemala dostatok hlasov na to, aby vyhrala svoje prvé okresné voľby v histórii strany, udalosť, ktorá otriasla nemeckým politickým establišmentom. Preto požaduje otvorené hranice.

„Ak by bol dostatok prisťahovalcov zo zahraničia (napr. zrušením vízovej povinnosti pre Afgancov a iných prenasledovaných ľudí) a ak by títo ľudia dostali právo okamžite voliť, (nemecký obvod) Sonneberg by dnes nebol problémom. Preto: Otvorte hranice!“ napísal Steier na Twitteri.

Tweet prichádza po tom, čo kandidát AfD Robert Sesselmann včera vyhral obvod Sonneberg, čo predstavuje významný míľnik pre rastúcu stranu AfD, ktorá má v prieskumoch 20 percent, čo je rekordné maximum, ktoré ju stavia, aspoň v niektorých prieskumoch, ako druhú najpopulárnejšiu stranu v krajine.

Niektorí ľavičiari však tento demokratický výsledok spochybňujú, keďže viaceré strany neustále presadzujú celoštátny zákaz AfD napriek tomu, že približne každý piaty Nemec povedal, že by stranu volil. V prípade Steiera je však presvedčený, že odpoveďou je masová imigrácia a okamžité volebné práva pre týchto nováčikov. Podľa Steierovho návrhu, ak sa požadovaný demokratický výsledok nedosiahne prostredníctvom jedného obyvateľstva, riešením je priviesť úplne novú populáciu, aby hlasovala inak.

Zástancovia, ktorí opísali Veľkú výmenu, čo je pokračujúce demografické nahradenie Európanov neeurópskymi populáciami, poznamenali, že jedným z kľúčových cieľov mnohých propagujúcich Veľkú výmenu je získanie trvalej politickej moci prostredníctvom masovej imigrácie, pričom jeden používateľ Twitteru napísal: „Už sa ani netaja skutočnosťou, že chcú zrušiť Nemecko a sú prekvapení, že #AfD je zvolený. #Sonneberg.“

Niektorí používatelia poukázali na to, koľko migrantov na Západe sa nestane ľavicovými voličskými liberálmi, ale dodržiava ultra-náboženské presvedčenie a praktiky bežné v ich domovských krajinách.

0Shares
Správy Svet