Nezvestnú mamičku s dvoma deťmi našla polícia na posede v lese, stratili sa pri zbere byliniek

Nezvestnú mamičku s dvoma deťmi našla polícia na posede v lese, stratili sa pri zbere byliniek

26.7.2022 (Webnoviny.sk) – Pátranie po mamičke, ktorá sa stratila spolu s dvoma maloletými deťmi v katastri obce Hromoš (okres Stará Ľubovňa) počas zbierania byliniek na lúke, dopadlo úspešne.

Našli ich na posede v lese

Ako informoval hovorca prešovskej krajskej polície Daniel Džobanik, ich nezvestnosť bola nahlásená v pondelok neskoro večer.

Nájsť 35-ročnú mamu s deťmi sa podarilo v utorok ráno pred treťou hodinou na posede v lese v katastri susednej obce Bajerovce. Všetci boli zdraví a bez zranení.

Pátracia akcia

V krátkom čase po oznámení nezvestnosti boli podľa polície zmobilizované všetky dostupné sily a prostriedky, a okamžite bola vykonaná pátracia akcia po nezvestných.

„Do pátracej akcie boli nasadení policajti, policajní psovodi so psami, hasiči s technikou, dobrovoľní hasiči, členovia miestneho poľovníckeho združenia, členovia Horskej záchrannej služby so služobnými psami a dobrovoľníci,“ opísal Džobanik.

Keďže nezvestnosť bola oznámená vo večerných hodinách, zložky boli pripravené pátrať aj v nočných hodinách za pomoci špeciálnej techniky.

Viac k témam: Nezvestná osoba, Pátranie
Zdroj: Webnoviny.sk – Nezvestnú mamičku s dvoma deťmi našla polícia na posede v lese, stratili sa pri zbere byliniek © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko