Prezidentka Čaputová má nového poradcu pre oblasť práva, je ním expert na ústavné právo Marián Giba

Prezidentka Čaputová má nového poradcu pre oblasť práva, je ním expert na ústavné právo Marián Giba

2.2.2022 (Webnoviny.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová má nového poradcu pre oblasť práva. Poradca prezidentky pre komunikáciu Martin Burgr sa rozhodol pre pracovnú ponuku v zahraničí a ku koncu januára sa mu skončil štátnozamestnanecký pomer v Kancelárii prezidenta SR.

Novým poradcom pre oblasť práva a spravodlivosť je od začiatku tohto roka expert na ústavné právo Marián Giba. Informoval o tom hovorca prezidentky SR Martin Strižinec.

Zbor poradcov prezidentky Čaputovej tak aktuálne tvorí poradca pre vnútornú politiku Vladimír Talian, poradkyňa pre zahraničnú politiku Jana Kobzová, poradkyňa pre ľudské a menšinové práva Jarmila Lajčáková, poradkyňa pre sociálne témy a verejnú mienku Oľga Gyarfášová, poradca pre oblasť práva a spravodlivosti Radovan Pala, poradca pre oblasť práva a spravodlivosti Marián Giba a poradca pre životné prostredie, energetiku, zmenu klímy a podnikateľské prostredie Norbert Kurilla.

Viac k témam: Poradca, Prezidentka SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidentka Čaputová má nového poradcu pre oblasť práva, je ním expert na ústavné právo Marián Giba © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko