Užite si Veľkú noc v teple bazénov v Bardejovských Kúpeľoch Sviatky jari v oáze zdravia a oddychu sú pre všetkých

Užite si Veľkú noc v teple bazénov v Bardejovských Kúpeľoch Sviatky jari v oáze zdravia a oddychu sú pre všetkých

Skvelý rekreačný pobyt s tradičnými veľkonočnými špecialitami, večerom ľudových jedál, sprievodným programom a malým prekvapením, čakajú návštevníkov Bardejovských Kúpeľov počas Veľkonočného pobytu, v termíne 14. až 19. apríla 2022. Návštevníci si môžu vybrať z pobytov na 3 až 5 nocí. Podľa úrovne ubytovania dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou, vyjde od 68 eur vo vilkách, do 75 eur v izbách typu Štandard, izby typu Superior a Exclusive stoja 86 EUR na osobu a noc.

V termíne tohtoročnej Veľkej Noci už budú všetky obmedzenia zrušené  aj pre neočkovaných. Už v súčasnosti sú kúpele na celom Slovensku otvorené pre klientov zdravotných poisťovní i samoplatcov v režime základ. Nič teda nebráni tomu, aby ste si prišli aj vy oddýchnuť, načerpať sily a zrekreovať sa po dlhých mesiacoch lock downov a obmedzení. Čaká tu na vás Veľkonočné hodovanie, kúpeľné procedúry, wellness, saunovanie, prechádzky a jarná príroda k tomu. Veľkonočné pobyty sú pre samoplatcov veľmi obľúbené a hlavné kapacity.

Návštevníci sa k nám radi na sviatky vracajú. Pobyty sú atraktívne i pre dvojice a rodiny s deťmi. Jarné slnko, čerstvý vzduch, kúpeľný park, prechádzky po udržiavaných cestách a chodníkoch a okolitá príroda s turistickými a singletrackovými trasami, poskytujú dostatok príležitostí na aktívny oddych.“

 

 V cene sú aj procedúry

Zo širokej ponuky ubytovacích zariadení v najvyššej kategórii Superior v hoteloch Alexander, Astória, Ozón až po Standard  a Economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý. Cena pobytu obsahuje: ubytovanie, plnú penziu a procedúry podľa počtu nocí. Pri pobyte na 3 noci: 1 x klasická masáž, 1 x minerálny kúpeľ, 1 x soľná jaskyňa. NOVINKA: Neobmedzený vstup do bazénového aj saunového sveta. Bonusmi navyše  sú: Večer „ľudových jedáltradičné veľkonočné špeciality, uvítací drink, sprievodný program + malé prekvapenie pre každého hosťa.

 

Deti od 4 do 14,99 rokov až 50% zľavy a do 4 rokov bez nároku na posteľ majú pobyt s rodičmi zadarmo. Počas obdobia Veľkej noci sú v predaji iba liečebné pobyty na min. 6 nocí (Štandard, Senior, Extra) a pobyt Veľkonočný. Ostatné pobyty sa počas Veľkej noci nebudú dať objednať. Veľkonočný pobyt je možný aj bez procedúr a to odrátaním – 10 eur/osoba/noc z cien v cenníku, možná je aj polpenzia, vtedy sa odráta 5 eur na osobu a noc.

 

 

Viac informácií na : www.kupele-bj.sk

0Shares
Slovensko Zaujímavosti