YouTube zmazal pieseň rappera MAGA „Let’s Go Brandon“, pretože obsahuje „lekársku dezinformáciu“ s textom „pandémia nie je skutočná“ + VIDEO

YouTube zmazal pieseň rappera MAGA „Let’s Go Brandon“, pretože obsahuje „lekársku dezinformáciu“ s textom „pandémia nie je skutočná“ + VIDEO

Rapper s klobúkom značky MAGA, ktorého pieseň Let’s Go Brandon sa stala senzáciou na YouTube a dostala sa takmer na vrchol rebríčkov na iTunes, bol odstránený po tom, čo gigant streamujúci zo spánku povedal, že video obsahuje „lekársku dezinformáciu“.

Rapper Bryson Gray vo štvrtok na Twitteri oznámil, že hudobné video k jeho piesni proti Bidenovi YouTube zrušilo.

„Aké lekárske dezinformácie sú v piesni? Fúha, spýtal sa. Píše portál NewsWar a DailyMail.

V hudobnom videu sa Gray objavuje v tričku „Impeach Biden“ a v klobúku MAGA, pričom drží útočnú pušku.

Pieseň obsahuje text „pandémia nie je skutočná, len ju naplánovali“ a „Biden povedal, že útok zastavil šírenie, boli to lži“.

Podľa Graya YouTube pôvodne odstránil textovú verziu videa predtým, ako bolo stiahnuté skutočné hudobné video.

Gray v sobotu prirovnal YouTube vlastnený spoločnosťou Google ku komunistickej diktatúre a povedal, že tento zákaz len urobil pieseň populárnejšou.

„Chcem poďakovať službe YouTube za zákaz mojej piesne „Let’s Go Brandon“. Jediné, čo ste urobili, bolo naštvať veľa ľudí a prinútiť viac ľudí, aby to počúvali. Poďme na YouTube. Commies,“ napísal na Twitteri.

0Shares
Hudba Kultúra Video