Proroctvo v priamom prenose pokračuje!

Proroctvo v priamom prenose pokračuje!

“Vstúpi aj do krajiny Okrasy a mnoho krajín padne. Ale títo z jeho rúk uniknú: Edom, Moáb a poprední z Ammóncov. Rozprestrie svoju moc nad krajinami, ani Egypt neunikne. Bude vládnuť nad skrytými pokladmi, nad zlatom, striebrom a všetkými cennosťami Egypta. A Líbyjčania a Etiópčania pôjdu v jeho šľapajach.” – Daniel 11:41-43.

Kniha-kníh, Sväté Písmo alebo ako sa všeobecne pozná počas skoro 2 000 rokov pod názvom Biblia, je večná Kniha Večného Boha, Zvrchoveného Vládcu a Stvoriteľa celého vesmíru a všetkého života v ňom, vrátane inteligentných bytostí ne nebi – anjelov, ale i ľudských bytostí na tejto úžasne prekrásnej a zázračnej planéte Zem v najpríjemnejšej pozícii v našej galaxii!

Horecitovaný biblický inšpirovaný verš Božieho proroka Daniela obsahuje ale niekoľko detailov, z ktorých si vyberieme dnes len jeden! Kráľ severu, podľa biblickej histórie, je v súčasnosti Britské imperium (nie UK), už nie vo forme námornej svetovej veľmoci ako až do nedávna, ale dnes vo forme svetového peňažníctva, ktoré dnes kontroluje najväčšie banky na celom svete!

A spomenuli sme v minulom článku, kráľ juhu dnes predstavuje Spojené Štáty Americké alebo najmocnejšiu demokratickú krajinu v celej historii sveta, ktorá až dodnes, a počas posledných viac ako 250 rokov, od svojho založenia, neustále bojovala proti oligarchom sveta, ktoré sú reprezentované Britskou ríšou na čele svetovej oligarchie a globalistov!

Autor Biblie, pred viac ako 2 500 rokmi, predpovedal dnešnú situáciu, a inšpirovanými slovami proroka Daniela oznámil, že kráľ severu: “bude vládnuť nad skrytými pokladmi, nad zlatom, striebrom a všetkými cennosťami Egypta”! Znalci, informovaní ľudia si tiež uvedomujú, že najviac zadlženou krajinou na svete je USA! Jej situácia sa horší denne! Mimochodom, staroveký Egypt (dnes moderné USA) bol originálny kráľ juhu!

Autor: Joelsky

0Shares
Blog