Andrej Danko a Tomáš Taraba zneužili pohreb Mekyho na vymyslený útok na prezidentku Zuzanu Čapútovú

Andrej Danko a Tomáš Taraba zneužili pohreb Mekyho na vymyslený útok na prezidentku Zuzanu Čapútovú

Andrej Danko a Tomáš Taraba klamali a ohovárali prezidentku! Za paní prezidentku i za sebe so platil ja! bránil prezidentku Juraj Rizman.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (48) si od niektorých politikov zlízla ostrú kritiku za to, že v piatok na pohreb Mekyho Žbirku (†69) dorazila aj s priateľom Jurajom Rizmanom (46). Má vraj okamžite vrátiť peniaze za náklady platené zo štátneho rozpočtu. To je ale podľa Rizmana nezmysel: za prezidentku platil on!

Na piatkovom pohrebe Mekyho Žbirku (†69) popri mnohých slávnych osobnostiach nechýbala ani prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová (46). So sebou vzala svojho priateľa, niekdajšieho šéfa Greenpeace na Slovensku Juraja Rizmana (44). Tým ale naštvala niektorých politikov.

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko (47) a Tomáš Taraba (42) kandidoval za Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko, sa na prezidentku oborili, nech okamžite vráti peniaze, ktoré občania zaplatili za cestu jej aj jej priateľa.

„Pán Danko a pán Taraba sa pustili do prezidentky, že sme spolu išli do Prahy na poslednú rozlúčku s Miroslavom Žbirkom. Vraj má uhradiť náklady na náš let, ubytovanie a stravu. Všetko by bolo fajn, keby… Keby títo páni mali úctu k faktom a overovali si informácie,“ napísal ekologický aktivista Rizman na instagrame.

  • juraj_rizman_sk Pán Danko a pán Taraba sa pustili do prezidentky, že sme išli spolu do Prahy na poslednú rozlúčku s Miroslavom Žbirkom. Vraj má uhradiť náklady na náš let, ubytovanie a stravu. Všetko by bolo fajn keby…. Keby títo páni mali úctu k faktom a overovali si informácie.juraj_rizman_sk Pán Danko a pán Taraba sa pustili do prezidentky, že sme išli spolu do Prahy na poslednú rozlúčku s Miroslavom Žbirkom. Vraj má uhradiť náklady na náš let, ubytovanie a stravu. Všetko by bolo fajn keby…. Keby títo páni mali úctu k faktom a overovali si informácie.
    Začnime faktami – na poslednú rozlúčku s Miroslavom Žbirkom sme neleteli. Teda už uvodná téza Andreja Danka a Tomáša Tarabu, s ktorou tak aktívne pracujú na sociálnych sieťach je úplne klamstvo. Pokračujme však ďalej. V Prahe sme neboli ubytovaní – išli sme na otočku… To je druhý úplný nezmysel pánov politikov Danka a Tarabu. No a do tretice – aby boli už úplne na smiech – ani ich tretia téza nesedí – v reštaurácii som za pani prezidentku a za seba platil ja. Toto všetko je, na rozdiel od výmyslov pána Danka a Tarabu, pravda. Pravdu, ktorú viem – na rozdiel od nich – dokázať.
    Týmto pánom, ale nejde o fakty. Chcú len vyvolávať nenávisť. Akurát v tomto prípade sa prerátali a sú iba na smiech….

 Za prezidentku platil  Rizman 

Rizman uvádza, že na poslednú rozlúčku s Mekym Žbirkom dvojica neletela. Takže už úvodná téza Danka a Tarabu, s ktorou vraj aktívne pracujú na sociálnych sieťach, je úplná lož.

„Pokračujme ale ďalej. V Prahe sme neboli ubytovaní – išli sme na otočku,“ popísal priateľ prezidentky. „No a do tretice – aby boli už úplne na smiech – ani ich tretia téza nesedí – v reštaurácii som za pani prezidentku aj za seba platil ja,“ uviedol.

Na rozdiel od Danka a Tarabu je vraj navyše schopný svoje slová kedykoľvek dokázať. „Týmto pánom ale nejde o fakty. Chcú len vyvolať nenávisť. Akurát v tomto prípade sa prepočítali a sú len na smiech,“ bránil prezidentku Rizman.

zdroj: stcity.sk

0Shares
Slovensko