Krčméryho napadli ľudia! Ľudia sú vraj agresívni a nechcú americké lieky

Krčméryho napadli ľudia! Ľudia sú vraj agresívni a nechcú americké lieky

Profesor Krčméry, ktorého Slováci spoznal vďaka pandémii koronavírusu sa v relácii televízii TA3 posťažoval, že ľudia aj pacienti začínajú byť stále viac a viac agresívnejší.

Niektorí pacienti si vraj sami diktujú aké lieky by chceli a prestávajú rešpektovať autority. „Ľudia sú agresívni, pacienti sú tak agresívni, hovoria si, ktorý liek chcú, ktorý nie,“ uvádza Krčméry. Dodal, že daktorí pacienti sa nechcú liečiť americkými liekmi.

Krčméry priznal aj to, že ľudia na neho podávajú trestné oznámenia, ktorých má byť už sto a dokonca ho napadli. Na útoky voči jeho osobe si už pomaly zvykol. „Útoky prebiehajú niekoľkokrát do týždňa, včera bol aj pokus o fyzický útok, ale to by ešte človek zniesol, lebo aj na Haiti na nás strieľali, ale útoky na rodinných príslušníkov nie,“ uviedol Krčméry. Priznal tiež, že vyhrážky nezažíva len on, ale i množstvo ďalších odborníkov napríklad z konzília.

Profesor priznáva, že si budeme musieť zyknúť na očkovanie každý rok, tak ako pri chrípke „Je to úplne normálne, že vírusy zmutujú,“ vysvetlil Krčméry.

zdroj: magazin1.sk

0Shares
Slovensko