MUDr. Bukovský: Pravidlá, ako máme žiť nám nediktoval žiadny COVID-19, ale psychopati a sociopati vo verejných funkciách a ich mediálni lokaji, ktorí ho zneužili na svoje zlovestné ciele

MUDr. Bukovský: Pravidlá, ako máme žiť nám nediktoval žiadny COVID-19, ale psychopati a sociopati vo verejných funkciách a ich mediálni lokaji, ktorí ho zneužili na svoje zlovestné ciele

Foto: Screenshot youtube, Bukovský

 

MUDr. Igor Bukovský, PhD. reaguje na avizované uvoľnovanie pandemických opatrení.

Premiér Eduard Heger (OĽaNO) spoločne s ministrom zdravotníctva Vladimírom Lengvarským (nom. OĽaNO) predstavili 16. februára 2022 návrh na zrušenie protipandemických opatrení. Opatrenia sa podľa Hegera nebudú predlžovať ani o jeden deň.

„Návrh je rozdelený do dvoch fáz. Prvá fáza nastane 28. februára. Zrušia sa režimy OTP, OP aj OP+, bude už len režim základ,“ vysvetlil premiér s tým, že uvoľnenie opatrení je návrhom konzília odborníkov.

Viac v článku TU.

MUDr. Bukovský: Zľakli sa alebo dostali príkaz?

Na avizované uvoľnovanie korona-opatrení reagoval vo svojom statuse na sociálnej sieti aj známy lekár MUDr. Igor Bukovský, PhD.:

Slovenskí politici a médiá presne v zákryte svojich zahraničných kolegov pedálujú dozadu ako o dušu! Bolo by to smiešne alebo môže to byť aj veľmi zradné.

Podľa terajšieho predsedu vlády Hegera by sa od 28. marca mal život vrátiť do stavu pred pandémiou. Povedal aj toto: „COVID-19 tu stále bude, no nebude diktovať pravidlá, ako máme žiť“.

„Pravidlá, ako máme žiť“ nám NEDIKTOVAL žiadny COVID-19, ale psychopati a sociopati vo verejných funkciách a ich mediálni lokaji, ktorí ho zneužili na svoje zlovestné ciele.

Ešte raz: za infláciu, rozvrátenú ekonomiku, rozvrátenú zdravotnú starostlivosť, rozvrátené rodiny a medziľudské vzťahy, za poškodené vzdelávanie a vývoj detí a mladých ľudí, za obrovský nárast úmrtí na iné ochorenia, za nárast počtu závislostí na alkohole, internete, hrách a drogách, za historicky bezprecedentnú ANÓMIU slovenskej spoločnosti nemôže VÍRUS, ale konanie NEKOMPETENTNEJ a AROGANTNEJ vlády SR, vládnej väčšiny poslancov NR SR, prezidentky SR a tzv. slovenských mienkotvorných médií.

NESMIEME dovoliť, aby toto prekrútili! Spomeňte si na to pri každom následku ICH KONANIA, že to ONI diktovali ako máme žiť.

Ministerka spravodlivosti to predsa povedala jasne: „Vláda určuje ľuďom, ako majú žiť. Či sa to niekomu páči alebo nie.“

NESMIEME dovoliť, aby SME NA TO ZASE ZABUDLI!

Zdroj: Facebook Dr. Igor Bukovský / InfoVojna

0Shares
Slovensko Zaujímavosti