Sudánsky migrant bol odsúdený za sexuálne napadnutie dvoch školáčok v električke

Sudánsky migrant bol odsúdený za sexuálne napadnutie dvoch školáčok v električke

Sudánsky migrant, ktorý bol polícii známy už skôr, bol teraz odsúdený za sexuálne napadnutie dvoch školáčok vo veku 12 a 13 rokov v električke vo francúzskom Štrasburgu, informuje RMX a denník 20minutes.

Minulý piatok okolo 17:00 nastúpili obe obete do električky, ktorá ich mala odviezť domov zo školy. Páchateľ menom Ismail Noor Hamad sedel priamo oproti nim a podľa oboch dievčat sa na ne dlho pozeral, najmä na ich hrudníky.

Hamad potom pristúpil k jednej z dievčat a začal sa o ňu trieť stehnom a chytať ju za rozkrok. Keď sa dievča pokúsilo odtiahnuť jeho ruku, otočil sa k jej kamarátke a ošahával ju. Obe dievčatá utiekli do kabíny vodiča.

Vodič konal rýchlo a uzamkol dvere celej električky až do príchodu polície, ktorá páchateľa zadržala. Sudánsky migrant bol polícii známy už za podobný sexuálny útok z minulého roka, napriek tomu nebol deportovaný a zostal na ulici.

Po vypršaní trestu bude mať zákaz vstupu na francúzske územie len na päť rokov, a to napriek tomu, že v priebehu jedného roka mal v registri trestov dva prípady sexuálneho napadnutia. Jeho meno bolo zaradené do spisu sexuálnych delikventov, uvádza 20minutes.

Zdroj: 20minutes.frrmx.news

0Shares
Správy