Ukrajina zdevastovala ruskú vojenskú základňu brutálnymi raketovými systémami poskytnutými SPOJENÝMI štátmi

Ukrajina zdevastovala ruskú vojenskú základňu brutálnymi raketovými systémami poskytnutými SPOJENÝMI štátmi

Videozábery sa objavili ako kľúčový neúspech ruských vojakov, keďže ukrajinské sily boli posilnené medzinárodnou pomocou a vojenské základne Kremľa sa dostali pod násilný útok pokročilých raketových systémov.

Ukrajinská armáda údajne začala používať nové delostrelecké ustanovenia od medzinárodných spojencov prezidenta Zelenského, keďže základne ruskej armády sa stali terčom útoku.

Šokujúce zábery z frontovej línie na Ukrajine údajne ukázali vojenskú základňu zriadenú vojakmi Vladimira Putina chvíľu po tom, ako bola zničená raketovým útokom.

Vo videoklipe oheň jasne horí z pozostatkov niekoľkých vojenských vozidiel označených ikonickým ruským symbolom „Z“ na podporu „špeciálnej vojenskej operácie“ Kremľa.

V novo oznámenom balíku vojenskej podpory ukrajinskej obrane vláda USA zahrnula osem delostreleckých raketových systémov a munície s vysokou mobilitou, o ktorých sa predpokladá, že sú zodpovedné za útok na videu.

Ako sa video objavilo na sociálnych sieťach, ďalšia analýza scény naznačila možné súradnice pre miesto, ktoré by umiestnilo zničenú základňu v blízkosti ukrajinského mesta Izyum.

Mesto sa nachádza v regióne Charkov, kúsok od donbaskej oblasti a východne od Severodonecku.

Video zobrazuje zhluk vojenských vozidiel, jasne označených „Z“, medzi horiacimi sutinami bývalej základne.

Predpokladá sa, že ruská armáda využívala toto miesto na uskladnenie životne dôležitého vybavenia, ktoré bolo teraz zničené raketovým útokom.

Ruská vojenská základňa

Ruské vozidlá boli po ukrajinskom útoku v plameňoch (Obrázok: Twitter: BlueSauron)

Z

Symbol „Z“ bol zobrazený po celom Rusku ako symbol podpory vojny. (Obrázok: GETTY)

Ukrajinský minister obrany vo štvrtok oznámil, že do krajiny dorazili americké delostrelecké raketové systémy s vysokou mobilitou.

Oleksij Reznikov vo svojom vyhlásení uviedol: „Ďakujem môjmu kolegovi a priateľovi ministrovi obrany Lloydovi J. Austinovi III. za tieto výkonné nástroje!

„Leto bude horúce pre ruských okupantov a posledné pre niektorých z nich.“

Odvážne vyhlásenie Reznikova nenechalo nikoho na pochybách, že ukrajinská armáda využije mocné americké delostrelectvo na začatie vypočítavých útokov proti ruským silám. Píše portál Express.co.uk

0Shares
Správy Svet

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.