Uplynuli tri roky od smrti majstra. Ivana Gottová vyjadrením fanúšikov totálne odrovnala!

Uplynuli tri roky od smrti majstra. Ivana Gottová vyjadrením fanúšikov totálne odrovnala!

Karel Gott sa rozhodne nemusí báť toho, že by bol niekedy zabudnutý.

Hoci dlho trpel vážnymi zdravotnými problémami, pričom akútna leukémia je, žiaľ, často fatálna diagnóza, predsa len ľudia tak trochu verili, že Karel Gott bude snáď nesmrteľný. Nestalo sa, po ťažkých mesiacoch, len pár týždňov po 80. narodeninách vydýchol 1. októbra 2019 naposledy.

No tí, ktorých smrť Zlatého slávika bolela najviac, boli jeho najbližší. Manželka Ivana a ich dve dcéry Charlotte a Nelly, no iste aj Karlove nemanželské dcéry Lucie a Dominika. Práve Ivana sa ale stala tou, ktorá po maestrovi všetko zdedila, no aj ďalej šíri spomienky na svojho zosnulého manžela. „Sú to už dva rok, čo s nami, drahý Karel, nie si. Naše dcéry už nie sú dievčatká, ale veľké slečny. Mal by si z nich ohromnú radosť. Veľmi nám chýbaš! Bolí to! Stále rovnako! Spomíname na každý deň po tvojom boku. Som vďačná za tých krásnych 20 rokov v tvojom náručí,“ to je len časť z rozsiahleho dojímavého vyznania Ivany zosnulému manželovi.

Ivana spomenula aj na chvíle, keď sa za ňu Karel jasne postavil a správal sa doslova ako rytier, za čo ho neprestáva obdivovať. No obrovská vďaka mu patrí najmä za ten najväčší dar – ich dcéry, a všetko, čo im dal. Na záver Ivana vyjadrila nádej, že aj z filmu, ktorý bude mať premiéru po roku čakania už o pár dní, si ľudia vzali čo najviac. „Aby tvoja usilovnosť, pracovitosť a profesionalita inšpirovali mladých ľudí. Aby si vzali príklad z tvojej pokory, láskavosti, slušnosti a noblesy, ktorá akoby sa postupom času vytrácala. Žil jsi krásny, bohatý a naplnený život,“ uzavrela s vďakou, že si vybral práve ju. Pod príspevkom pribudli stovky dojatých komentárov, čo je pred premiérov nepochybne tá najlepšia motivácia, aby si ľudia chceli na Karla zaspomínať.

zdroj: topstar.noviny.sk

0Shares
Hudba Správy Svet