Za moderátora TA3 Nora Dolinského sa hľadá náhrada

Za moderátora TA3 Nora Dolinského sa hľadá náhrada

Ešte v utorok večer zastavili policajti známeho moderátora TA3 Nora Dolinského (42) pred jeho bytom v Bratislave, kde „nafúkal“ v krvi 1,77 promile alkoholu. O prípade sme informovali tu: https://slovenskoaktualne.sk/z-domova/ozratu-hviezdu-ta3-nora-dolinskeho-obvinila-policia/

V piatok 7.5. doobeda sa Dolinský postavil pred súd, kde si od sudcu vypočul verdikt svojho trestu.  „Okresný súd Bratislava II trestným rozkazom uložil obvinenému peňažný trest v sume 5000 eur, pre prípad, že by peňažný trest nebol zaplatený, uložil náhradný trest odňatia slobody vo výmere 1 rok. Zároveň súd uložil obvinenému trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na skúšobnú dobu 3 roky. Trestný rozkaz je právoplatný,“ informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

V TA3ke je jasné, že na obrazovku Dolinský už nemôže a tak hľadajú za neho náhradu, hoci Dolinského relácia V politike mala ohromné čísla sledovanosti.

„Reláciu V politike bude zatiaľ moderovať Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva televízie TA3, ktorá má s formátom politických diskusií dlhoročné skúsenosti. Nevylučujeme ani príležitosť pre novú tvár tejto relácie,“ vyjadrila sa Oľga Dúbravská z TA3. Televízia ale úplne nevylúčila, že Nora Dolinského stiahne do úzadia mimo kamier a ponúkne mu iné miesto.  Všetko ale ukáže až čas.

0Shares
Film a TV Slovensko Správy z domova