Zmena pohlavia u detí je „trestná“, tvrdí Zemmour počas ostrej diskusie

Zmena pohlavia u detí je „trestná“, tvrdí Zemmour počas ostrej diskusie

Francúzsky prezidentský kandidát Éric Zemmour obvinil hlasnú menšinu LGBT vo Francúzsku z toho, že sa snaží prinútiť spoločnosť ísť cestou, ktorú podľa neho väčšina neakceptuje.

V televíznej debate, ktorá sa uskutočnila vo štvrtok, sa tento nádejný prezidentský kandidát stretol s francúzskou ministerkou poverenou rodovou rovnosťou Élisabeth Morenovou, ktorá divákom povedala, že „neexistuje žiadna ideológia LGBT, existujú len osoby, ktoré sú. Existujú heterosexuálni ľudia a homosexuálni ľudia.“

V reakcii na to Zemmour označil organizovanú menšinu LGBT za osoby vyvíjajúce „tlak na spoločnosť, ktorý spôsobí revolúciu v spoločnosti, čo je v mojich očiach škodlivé.

„Zákony, ktoré schválila vaša vláda a predchádzajúce vlády, sa týkali homosexuálnych manželstiev. Presne toto je tlak LGBT lobby,“ dodal.

Zemmour obvinil Morena a francúzsku vládu, že „ustupujú LGBT loby“, čo naznačuje nárast počtu operácií zmeny pohlavia u detí pod ich dohľadom. Píše portál RMX.

„Lekári sú podráždení počtom tých (detí), ktoré prichádzajú so svojimi rodičmi, aby im zmenili pohlavie. Je to trestné, pani Moreno,“ povedal Zemmour.

Debata prešla k téme propagandy LGBT a rovnosti medzi mužmi a ženami, ku ktorej Zemmour povedal, že oponuje názoru francúzskej spisovateľky a ikony feminizmu Simone de Beauvoir, ktorá sa domnievala: „Ženou sa človek nerodí, ale stáva.“

„Myslím si, že muž sa stáva mužom, pretože sa narodil ako muž, a žena sa stáva ženou, pretože sa narodila ako žena,“ povedal Zemmour na rovinu.

0Shares
Správy Svet