NA SLOVÁKOCH BOL SPÁCHANÝ GIGANTICKÝ PODVOD!

NA SLOVÁKOCH BOL SPÁCHANÝ GIGANTICKÝ PODVOD!

Už pár dni tu píšem o tom, že ománsky Mr.Pfizer a vláda tu idú zavádzať nový režim OP+, ktorý ešte viac rozdelí obyvateľstvo a rozpoltí spoločnosť. Už v lete som hovoril, že pri dvoch dávkach to neskončí a prídu ďalšie a že rovnako príde k viacerým kolám diskriminácie a segregácie obyvateľstva.

 

Pár dni dozadu došlo na moje slová a definitívne ich potvrdila hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová. Na otázku portálu Zregióny.sk citujem:

 

“Do akej kategórie patria tie osoby, ktorú sú plne dvakrát zaočkované a nemajú záujem alebo sa nechcú či sa už nemôžu ďalej očkovať ani testovať po skončení doby platnosti zaočkovanosti, čiže po 9.mesiacoch?”

 

Eliášová odpovedala: “Budú spadať do režimu “základ”, čiže už sa ďalej nebudú považovať za očkované osoby. Avšak ak sa “zaboostrujú“, presunú sa do režimu “OP+” a budú považované za očkované tromi dávkami. Preto prosíme ľudí, aby sa zaočkovali.”

 

 

Vláda a ministerstvo zdravotníctva teda špinavo oklamalo všetkých Slovákov! Najskôr ich obalamutilo, že keď si dajú dve “včeličky” spike toxínov, tak budú tí zodpovední a budú mať výhody, mnohí tak teda aj proti svoje vôli a presvedčeniu urobili. A následne im ponúklo tretí “booster”, ktorý samozrejme dobrovoľný bez podmienok dlho nevydržal. A keď si nedajú tretiu “včeličku”, budú už o pár mesiacov tiež “dezolátmi”, “opicami” a tak, veď to poznáte od našich vlastizradcov. Teda budú oficiálne pokladaní za nezaočkovaných. Čo iné to je ak nie gigantický podvod na dôverčivom národe?

Milí, nezaočkovaní, zaočkovaní aj “boostovaní” spoluobčania, je načase pochopiť, že nás všetkých vládni dezoláti špinavo oklamali, neustále klamú, manipulujú s nami, páchajú na národe podvody a zločiny! Je načase pochopiť, že pokiaľ zostanú pri moci, tak ani tretia dávka nebude posledná.

 

Aj keď vedecké dôkazy, štúdie a prax nepustia a trendy sa už vo svete začínajú meniť, našich arogantných kolaborantov to zatiaľ netrápi a idú si svoje – zavádzajú ešte silnejšiu diskrimináciu, segregáciu spoločnosti a fašistické praktiky! Proste porušujú všetko, čo sa dá – od zákonov, cez Ústavu až po základné ľudskoprávne dohovory! Dokedy si to ešte ako národ necháme? To naozaj nikomu nevadí, že si tu pár zapredancov robí z ľudí pokusné králiky a bláznov?

 

https://bratislava.zoznam.sk/nove-a-sokujuce-zistenia-pripravovane-ockovacie-pravidla-su-kolosalnym-a-ucelovym-podvodom

Autor: Martin Bago

0Shares
Blog