Ako mať pod kontrolou firemný vozový park?

Ako mať pod kontrolou firemný vozový park?

Zabezpečenie firemného vozového parku je pre väčšinu podnikateľských subjektov veľmi dôležité. Práve firemný vozový park umožní najmä obchodným zástupcom jazdiť za obchodnými partnermi, dodávateľmi a byť tak s nimi v neustálom kontakte. Viaceré firmy sa ale pasujú s problémom rýchleho znehodnotenia vozového parku.

Ak sa tento problém týka aj vás, máme pre vás riešenie. Ponúkame možnosť, ako mať pod kontrolou firemný vozový park.

Monitoring vozidiel

 

Inštalácia GPS monitoringu na firemný vozový park sa osvedčila viacerým podnikateľským subjektom a ak chcete mať pod kontrolou firemný vozový park, určite vám ho odporúčame. Vďaka monitoringu vozidiel dokážete odhaliť toho, kto zneužíva auto na iné účely, než na firemné a tým aj znehodnocuje samotný automobil, ktorý je súčasťou vozového parku.

Kedykoľvek si budete môcť skontrolovať, kde sa firemné vozidlo nachádza. Monitoring vozidiel je veľmi praktická pomôcka a dokáže odhaliť tých nepoctivých zamestnancov, ktorí autá využívajú aj na súkromné účely.

 

Kniha jázd

 

Kým kedysi sa musela vypisovať klasická kniha jázd, dnes to už nie je potrebné. Kniha jázd je totiž pri monitoringu vozidiel aicky generovaná, čím výrazne zjednoduší administratívnu prácu. Zamestnanci tak nemusia ručne vypisovať knihu jázd, ale tá bude aicky generovaná, čo výrazne ušetrí čas.

Vďaka tomu sa dá ľahko zistiť, či sa zamestnanec držal vopred dohodnutej naplánovanej jazdy.

GPS monitoring umožňuje sledovať aktuálnu polohu vozidla, plánovať trasy a zefektívniť tak pracovný výkon zamestnancov. Vyberte si práve túto výhodnú službu a už nikdy nebudete mať problém so zneužívaním firemných vozidiel na súkromné účely. Výrazne sa tak môže predĺžiť aj životnosť samotných automobilov, ktoré sú súčasťou firemného vozového parku.

Zdroj obrázka:

 

Autor: metamorworks / Shutterstock.com

0Shares
Automobilový priemyseľ