ŠOK Vladimír MEČIAR je späť: Takú POLITICKÚ DEBATU Slovensko ešte nezažilo!

ŠOK Vladimír MEČIAR je späť: Takú POLITICKÚ DEBATU Slovensko ešte nezažilo!

Niekdajší premiér a zároveň vôbec prvý predseda vlády Slovenskej republiky Vladimír Mečiar je späť. RTVS totiž poriadne prekvapila a pre divákov pripravila politický „duel“, aký sa na televíznych obrazovkách neobjavil už roky!

Spravodajský okruh :24 odštartuje sériu špeciálnych programov k 30. výročiu vzniku Slovenskej republiky priamym prenosom diskusie z brnenskej vily Tugendhat, teda z miesta, kde sa pred tridsiatimi rokmi rozhodovalo o osude Česko-Slovenska. Moderátormi diskusie budú Marta Jančkárová a Miroslav Řádek. RTVS diskusiu prinesie naživo vo štvrtok 30. júna o 17.20 h a po diskusii a hlavnej spravodajskej relácii o 20.20 h odvysiela okruh :24 aj reláciu Správy a komentáre, v ktorej budú komentátori Július Gembický a Marián Leško reflektovať a hodnotiť priebeh špeciálnej diskusie.

Moderátori počas špeciálnej diskusie naživo vyspovedajú Vladimíra Mečiara a Václava Klausa, ktorí boli v tom čase vo funkciách premiérov národných vlád a rozhodovali o tom, aká bude budúcnosť Čechov a Slovákov. Relácia bude mať aj pokračovanie. „O 20.20 h v Správach a komentároch, spolu s komentátormi, ktorí už vtedy boli aktívnymi komentátormi a novinármi, budeme reflektovať a hodnotiť ich vystúpenia. Divákom chceme poskytnúť aj iný obraz, ako ten, ktorý uvidíme v spomienkach aktérov,“ povedal intendant spravodajského okruhu :24 Alfonz Šuran.

Viac info na pluska.sk

0Shares
Slovensko Správy