Na obrazovkách RTVS opäť ďalšia nechutná propaganda! Kedy sa to skončí?

Na obrazovkách RTVS opäť ďalšia nechutná propaganda! Kedy sa to skončí?

To, že komerčné „slovenské“ TV prinášajú dennodenne propagandu všakovakého druhu a na všakovakú tému je „pochopiteľné“! V ich pozadí totiž stoja záujmy ich majiteľov, ktorí sú samozrejme rýdzo „slovenskí“!

Aleže takmer denne vidíme na obrazovkách štátnej RTVS, štátom platenej, teda nami všetkými, naozaj hlúpu, tupú, až primitívnu propagandu na tému Covid, je nie len nepochopiteľné, neprijateľné, ale absolútne absurdné a odsúdeniahodné.

Presne takáto propaganda sa im „podarila“ vo včerajšom večernom hlavnom spravodajstve so začiatkom o 19:00 hod. – https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/290501#613

Nie, nepozerám žiadne spravodajstvo, ani RTVS a už vôbec nie to, čo dokážu „vyprodukovať“ TV Markíza a TV JOJ.

Včera som náhodou prechádzal okolo TV prijímača, keď RTVS dávala reportáž s akýchsi slovenských základných škôl a svoje RTVS Covid propagandistické mikrofóny doslova nanútili malým dietkam sediacich v školských laviciach, aby im do nich „zvestovali“, ako sa vyrovnali s tým, že od dnes (4.10.2021 – pondelok) už nemusia počas vyučovania mať nasadené rúška resp. poniektorí aj respirátory!

Áno priznávam, keď som to najskôr započul, tak som sa neveriacky pozrel na obrazovku, doslova ma to posadilo a s nemým úžasom som hľadel na ten hlúpy Covid výplod štátnej RTVS!

Bol som z toho znechutený, rozčarovaný a áno priznávam aj spravodlivo rozčúlený, čo to s tými dietkami vystrájajú, načo ich používajú a ako nimi manipulujú!

Predpokladám, že ich rodičia o tom nevedeli, že ich dietky budú mať v škole takúto „vítanú“ návštevu! Alebo, žeby o tom vedeli? Lebo ak o tom rodičia vedeli, tak mali voči tomu rázne protestovať, aby štátna RTVS nepoužívala na svoju Covid propagandu ich deti!!!

Na toto im Igor Matovič dáva naviac peniaze z nášho spoločného mešca?

Na takúto stupídnu Covid propagandu?  Lebo ako na školy nepatrí politika, tak tam nepatrí ani žiadna štátom platená propaganda!!!

Čo je na tom výnimočné, že deti nemusia mať počas vyučovania na tvárach rúška/respirátory?

Nuž vážení, na tom nie je nič výnimočné lebo toto je nič iné, len obyčajná normálnosť!!!

Áno, je to obyčajná normálnosť, ktorá si nezaslúži absolútnu pozornosť lebo nemať rúško, ak je človek absolútne zdravý je normálnosť a za absolútnu normálnosť považujem aj to, že deti nemajú na tvárach rúško a to nie len v školách, ale nikde inde!

Ale aby som bol korektný, tak áno súhlasím s tým, aby deťom pred vstupom do škôl bola meraná telesná teplota (to sa malo vykonávať aj v pred covidovej dobe keď šarapatila sezónna „obyčajná“ chrípka!), ale nie z dôvodu Covidu, ale z dôvodu, že aj v predcovidovej dobe, poniektorí rodičia ráno respiračne choré deti nadopovali všakovakými liekmi a v takomto stave ich poslali do školy. Pravda veľakrát s objektívnych príčin lebo ich kapitalistický zamestnávateľ nemal pre ich respiračne choré deti pochopenie a vyžadoval prítomnosť rodičov, takto chorých detí na pracovisku a absolútne ich nezaujímalo, čo a ako si rodič s takto respiračne chorým dieťaťom poradí, ako s ním doslova naloží!

Áno, som kategoricky za, aby viditeľne respiračne choré deti nemali chodiť do škôl, do školského kolektívu, ale mala by im byť doprianá domáca liečba a štát by mal takýchto zodpovedných rodičov patrične aj odmeniť, že takto respiračne choré deti nepošlú do školy, ale zostanú pri nich doma minimálne tri dni a keď sa to nepolepší, tak je na rade návšteva detského lekára, následne v plnej výške mzdy hradená štátom OČR…!

Ale späť k RTVS Covid propagande.

Aby som o celej tejto nechutnej reportáži nadobudol čo najširší prehľad, pozrel som si zo záznamu reportáž pred.

Nuž čo predchádzalo tejto Covid propagandistickej školskej reportáži?

Nuž tiež Covid propaganda. Covid strašenie, Covid šírenie poplašnej správy!

RTVS dáva reportáž zo žilinskej nemocnice, kde je vraj enormný nárast Covid hospitalizovaných pacientov „až“ 17(!), spolu je ich už „až“ 38(!) a samozrejme nezabudnú zdôrazniť, že až tri štvrtiny z nich sú Covid nezaočkovaní! A čo tá štvrtina Covid zaočkovaných?! Ako je možné že vakcína „zdravia“, „slobody“ „úsmevu“ ich neochránila, ako propaganda hlásala  a hlási naďalej, ale sú na nemocničnom lôžku lebo Covid?

A tí z tých 17. „na“ Covid hospitalizovaných, to sú naozaj chorí len na Covid alebo sa do nemocnice dostali s inou diagnózou, ale PCR resp. AG povinný „vstupný“ test ich označil za Covid pozitívnych, tak šup s nimi na Covid reprofilizované lôžka? A hneď na to absolútne uzatvorenie nemocnice pre inak chorých ľudí?

Nie, nateraz nebudem v tejto téme pokračovať lebo toto je na samostatný článok, len okrajovo podotknem, že áno, dnes sa opäť začína diať Covid šialenstvo a nemocnice odkladajú operačné zákroky, majú celé oddelenia prázdne Covidových lôžok, čakajú, doslova ako na spasenie, kedy im sanitka privezie inak, ako Covid chorého pacienta, ale vykonajú mu Covid test a ak ukáže indikáciu Covid pozitivity, tak šup s ním na „Covidové“ oddelenie a štatistika Covid pacientov sa „veselo“ rozrastá, samozrejme nasleduje otázka Covid zaočkovanosti, ak nie je zaočkovaný, tak šup s ním do štatistiky Covid hospitalizovaných nezaočkovaných a Covid  farba okresu sa môže od budúceho týždňa posunúť do tmavšieho odtieňa!!!  Všeobecní lekári pozastavujú liečenie, domáhajú sa pred vyšetrením, aby sa ľudia preukázali či sú plne zaočkovaní alebo majú akési absurdne hlúpe dokumenty „OTP“ atď. atď.

Nasleduje krátka správa, že aj košické nemocnice Covid kolabujú lebo problémom je, ako ináč, Covid nezaočkovanosť…!

No a po tejto (týchto) Covid „strastiplnej“, Covid propagandistickej reportáži nasleduje ďalšia, ešte absurdnejšia Covid propaganda s podtitulkom – „ŽIACI NEMUSIA NOSIŤ V TRIEDACH RÚŠKO“.

„Veľmi dobre“ zaradené za tak Covid paniku šíriacimi reportážami. Naozaj RTVS „bravúrne!“, GRATULUJEM!!!

Všetko to má navodiť dojem, že ak si žiaci základných škôl dajú počas vyučovania rúška dole, tak to bude mať o nejaký krátky čas neblahý vplyv na Covid naplnenosť slovenských nemocníc a povie sa – „vidíte, vy nezodpovední rodičia, toto je výsledok toho, že ste požadovali, aby vaše deti nemuseli počas vyučovania nosiť rúška a preto sa späť nezavedú povinné rúška na základných školách, ale školy sa s okamžitou platnosťou Covid zatvárajú a máte čo ste „chceli“!“

Že je toto z mojej strany konšpirácia?

Nuž nie, toto nie je konšpirácia, toto je moja predpoveď po rok a pol Covid skúsenosti s dnešnou Covid apartheidnou chuntovládou!

A čo vlastne odznelo v predmetnej Covid propagandistickej detskej školskej reportáži?

Nuž nebudem do toho ťahať tie nevinné dietky. Nie, nebudem tu uvádzať ich rodné mená ba ani ich citovať. Deti v tom nesmú hrať žiadnu rolu! Deti chodia do školy, aby sa učili predmety podľa učebnej osnovy a nie aby ich niekto nasilu Covid „vychovával“!

Potom nech sa základne školy premenujú na „Covid výchovné ústavy“ a ja svoje dieťa z takéhoto ústavu okamžite beriem späť! Toto prosím nechajte plne na kompetenciu NÁS ZÁKONNYCH ZÁSTUPCOV – rodičov!

Ja dieťaťu dokážem doma vysvetliť čo Covid pre naše zdravie a životy predstavuje…!

A Vy v školách ich učte to čo máte, a máte čo doháňať po minulom Covid zbabranom školskom roku!

Takže viem si živo predstaviť, čo predchádzalo samotnému natáčaniu tohto Covid propagandistického školského materiálu štátnou RTVS.

Viem si živo predstaviť, ako si vybrali triedu/triedy do ktorých akože po zaklopaní vstupujú, že žiaci o nich „nevedia“! Viem si živo predstaviť čo tomu všetkému predchádzalo. Ako majú redaktorku RTVS privítať, kto bude na jej Covid propagandistické otázky odpovedať, čo budú odpovedať – napr. – „ty povieš, že i napriek tomu, že už rúško nosiť nemusíš, tak ho nosíš preto lebo tým chrániš svojich spolužiakov. A ty povieš, že máš rúško preto lebo už ani nevnímaš, že ho máš na tvári…“ a pod. nezmysly!

Potom tam dali do záberu jednu „staršiu“ slečnu, ktorá na „vyrovnanie“ reportáže nemá rúško a hovorí niečo v tom zmysle, že je to každého vec, či ho má alebo nemá!

 

No a potom, čo už jednoznačne citovať budem, predstúpi pred RTVS kamery pani Katarína Martiňáková, riaditeľka základnej školy Ľudovíta Fullu v Košiciach a hovorí tieto pre mňa nepochopiteľné slová a vety – „Určite o tom rozprávali aj doma s rodičmi a takisto tí starší už majú nato svoj vlastný názor. Deti sú oveľa statočnejšie než si často rodičia myslia, Väčšinou s tým nemajú problém.“

Uf, tak toto je naozaj sila!

Čo od toho očakáva táto pani riaditeľka? Komu sa týmto zavďačila? Bude za toto nejako odmenená? Naozaj neviem!

Jej vyjadrenie, že – „…Deti sú oveľa statočnejšie než si často rodičia myslia, Väčšinou s tým nemajú problém.“ – považujem za neskutočne absurdnú nehoráznosť!

Čo ma pani riaditeľka na mysli keď hovorí o detskej statočnosti?

Ja jej odkazujem, že tu sa nejedná o detskú statočnosť, ale jednoznačne o lepšiu/ľahšiu  manipuláciu detí, ich detských mozočkov!!!

Otázka na pedagogický zbor – „Vy disponujete štúdiami ktoré jednoznačne hovoria, že na Covid je jedinou zbraňou Covid vakcína a nosenie akýchsi ochrán horných dýchacích ciest? Áno, máte to niečím podložené? Že neexituje nič iné na to aby sme sa s Covidom poľahky porátali?“

Nuž v jednom z nasledujúcich článkov Vám prinesiem dôkaz, že existujú a existovali takéto lieky a hovoril o nich na počiatku covid „pandémie“ samotný Vladimír Krčméry v jednej televíznej reportáži! Dávam ju v mojom nasledujúcom článku do pozornosti!!!

Ešte raz a rázne – Žiadam Vás deti do toho neťahajte! Do Covid oblbovania ich nevťahujte! To nechajte výsostne na ich zákonných zástupcov!!!

Nuž ešte by bolo o čom písať ohľadne takejto RTVS Covid propagandy, ale na teraz hádam stačí, aby si z môjho názorového článku každý urobil svoj vlastný úsudok, či sú vhodné a potrebné takéto detské Covid propagandistické reportáže na obrazovkách štátnej RTVS???!!!

Podľa môjho názoru – NIE!!!

Autor: Ferro

0Shares
Blog Slovensko